Prati nas

Šokantno

Misica pronađena mrtva, bila povezana sa prostitucijom?

Tridesetjednogodišnja manekenka Fatimih Davila Sosa pronađenja je mrtva u hotelskoj sobi u Meksiku.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je bila povezana sa internacionalnim krugovima prostitucije, a pronađena je obešena u hotelskoj sobi.

Fatima, koja je 2006. godine proglašena za najlepšu ženu u Urugvaju, u Meksiko Siti stigla je sredinom aprila u potrazi za poslom.

Američki mediji pišu da su njeni profili na društvenim medijima bili puni lascivnih fotografija, golišavih selfija ali i inspirativnih citata, poput “Veruj u sebe” i “Sreća je u tebi,” na engleskom i španskom jeziku.

U knjizi “Slomljeni snovi” iz 2012. godine, koja je svojevrsni ekspoze seks trafikinga, Sosa je govorila o karijeri eskorta, a bila je jedna od najplaćenijih.

U knjizi se navodi da je pre prostitucije bila samo stidljiva devojčica koja je imala snove o studiranju novinarstva i engleskog jezika.

U proteklih nekoliko godina u Meksiko Sitiju zabeležen je čitav niz smrtnih slučajeva žena iz inostranstva, a prema zvaničnim podacima, u poslednjih nekoliko meseci lokalne vlasti su uhapsile veliki broj trgovaca ženama i seksualnih robinja.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top