Skandal na venčanju svetskog šampiona: Gosti dobili nage fotografije mlade

Foto: Wrestling
Foto: Wrestling Svetski šampion u rvanju Zaurbek Sidakov zaustavio je svoje venčanje usred žurke i oterao svih 500 gostiju zbog situacije koja je ono što je trebalo da bude najlepši dan za mladence pretvorila u košmar.
Mladi ruski sportista oženio je lepoticu Madinu Piljevu, a usred ceremonije svim zvanicama počele su da stižu poruke na mobilni. Bile su to zapravo golišave fotografije mlade koja je tokom venčanja optužena da je elitna prostitutka. Sidakov je u tom trenutku bio usred tradicionalnog plesa sa svojim prijateljima, dok je nevesta bila u prostoriji pored.
Istog trenutka 24-godišnji mladoženja uleteo u prostoriju u kojoj je plesala njegova supruga i pred svima je povukao za kosu.
Pobesneli Zaurbek je odmah otkazao slavlje i svih 500 svatova oterao kući, a Madina je ostala uplakana na podu dvorane. Prijatelji i rodbina su je odvezli u bolnicu zbog straha da je povređena. Njeni prijatelji odbacuju sve optužbe na račun mlade lepotice i tvrde da je cela situacija izmišljena.
Kako svetski mediji pišu, iza svega je stajala žena koja je želela da se osveti Madini Piljevoj pošto je dugo bila ljubavnica njenog muža, ruskog biznismena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI