Jezivi krici: Supruga slavnog fotografa optužena za ubistvo njihovog desetogodišnjeg sina

Foto: Instagram
Foto: Instagram Tragična sudbina koja je zadesila poznatog fotografa javnih ličnosti Dean Freeman iz Londona šokirala je javnost.
On trenutno boravi u Španiji, gde mu je saopšteno da je njegova bivša supruga Olga Freeman optužena za ubistvo njihovog desetogodišnjeg sina Dylana. Komšinica ovog para ispričala je medijima da je te noći čula jezive krike i vrištanje iz stana, nako čega je zabrinuto pozvala policiju. Ona je dodala i dečak nije mogao da govori, da je bio u invalidskim kolicima, ali je celu porodicu retko viđala napolju. U takvim situacijama za dečaka je bio potreban poseban kombi. “Dečak nije mogao da hoda, koristio je kolica, a nije mogao ni da govori, pa se čulo samo vikanje, tako je komunicirao, ali ovo je bilo drugačije”, rekla je komšinica. Kada se bivša supruga fotografa pojavila u policijskoj stanici, izgovorila je samo ime i prezime i ništa drugo.
Foto: Instagram
“On je bio srećno dete, dosta smo putovali zajedno, pa čak i nakon razvoda sa njegovom majkom, ostali smo u dobrim odnosima zbog njega.” rekao je fotograf kroz suze. “Dylan je bio prelep, bistar, radoznao i umetnički nastrojen dečak. Voleo je da putuje, pliva i posećuje umetničke galerije. Ne mogu da se pomirim sa ovim gubitkom,“ rekao je unesrećeni otac. “Dean je bio drag i brižan otac, iako se razveo pre nekoliko godina, trudio se da provodi kvalitetno vreme sa sinom,“ rekao je Danov portparol. Još uvek se čeka suđenje, na kojem će supruga reći šta se dogodilo i kako je dečak preminuo, jer do sada nije progovarala ni reč. Dan Freeman slavni je fotograf, koji je sarađivao sa mnogim poznatim ličnostima, među kojima su Bradley Cooper i Emily Ratajkowski.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI