Haos na suđenju zbog Tozovčeve imovine: Udovica tražila sve, a onda se umešali vanbračni sinovi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac napustio nas je 6. aprila 2021. godine.

U međuvremenu njegova porodica nije uspela da se dogovori oko raspodele imovine. Kako prenosi Kurir, Tozevčevi vanbračni sinovi su prvo pokušali da se dogovore sa udovicom Emilijom, ali ona nije želela da skalapa dogovor jer je sa pokojnim suprugom potpisala ugovor o izdržavanju, kojim je dogovoreno da sva imovina njoj pripada.

Tad su sinovi pred sudom pokrenuli ostavinsku raspravu, nakon čega se umešao i sud.

Popisana je imovina pokojnog Tozovca i time je utvrđeno da je posedovao kuću na Voždovcu, dva stana, dok je na bankovnom računu imao nekoliko stotina hiljada evra ušteđevine.

Postupak, koji je trajao preko godinu i po dana, bio je veoma turbulentan, prenosi Kurir.

Naime, Emilija nije odustajala od toga da sve njoj pripada jer kako tvrdi, njegovi sinovi nisu bili u dobrim odnosima sa ocem.

Kako tvrdi izvor za pomenuti medij, Emilija je pred sudom rekla da stariji sin godinama živi u Americi, te se godinama ocu nije ni javljao, dok je mlađi Svetozar imao loš odnos sa pevačem.

Navodno, postupak je završen odlukom da je Emiliji pripala kuća na Voždovcu, jedan stan sinu Svetozaru, a sinu iz Amerike navodno drugi stan, koji je on ubrzo prodao, prenosi Kurir.

Osim toga, podeljen je i novac, dok su vredne umetničke slike ostale pevačevoj udovici jer je ona tvrdila da su slike njene.

„Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu“, rekao je pre devet godina pevač za domaće medije.

POSLEDNJE VESTI