Search
Close this search box.

Srpska reperka ima osmoro dece: U stanu živi njih desetoro, a svako ima neko zaduženje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Reperka i kompozitorka Marija Nikitović, nekadašnja članica grupe „Bičarke na travi“, živi u desetočlanoj porodici i rodila je osmoro dece.

Najstarije dete ovog para ima 14 godina, dok je najmlađe rođeno pre dve godine. Marija je jednom prilikom otkrila da je želela petoro dece, ali se taj broj neočekivano povećao.

„Voleli bismo još dece. Naslednike ne planiramo, oni su plod naše ljubavi. Čudno mi je kada nas kod lekara pitaju da li je to dete planirano ili nije“, rekao je za „Informer“ Vasilije 2020. godine, dok je Marija osmi put bila u drugom stanju.

„Svaka trudnoća mi je neopisiva radost“, istakla je tada pevačica.

Desetočlana porodica Nikitović živi u stanu na Novom Beogradu, a ona je otkrila da svako od njih ima zaduženja.

https://www.instagram.com/p/Cmwr8ZqMp4h/?hl=en

„Najstarija ćerka kuva i mnogo mi pomaže u tome. Neko od starije dece ide u nabavku sa spiskom dok sam ja u kuhinji, a bebe spavaju. Za ručak se trudim da postoji red, da smo svi okupljeni i jedemo. Nekada doručak može da bude problem jer ne žele svi da jedu istu hranu, desi se da krenu da traže svi različito“, ispričala je prošle godine Marija.

„Kolica budu mala za sve što nam treba. Hrana koju uzimamo je uglavnom u porodičnim pakovanjima. Dosta prodavaca je naviklo na nas i znaju da nam trebaju velike količine. Polako su i porodična pakovanja postala mala za nas. Nekome ta pakovanja potraju mesecima, dok mi pojedemo sve za jedan obrok“, dodala je ona tada.

Iako nemaju pomoć oko dece i kuće, Marija i Vasilije se uz dobru organizaciju sjajno snalaze.

„Jutro počinje tako što deca skoče na mene, a tako se i završava, zaspimo uz knjige i bajke. Ipak, kod nas postoji raspored, sličan školskom, ali su umesto predmeta upisana zaduženja, ko šta radi u svakom trenutku, da ne dođe do zabune“, ispričao je on jednom prilikom.

POSLEDNJE VESTI