in

Motor smrskan, automobil uništen: Srpski voditelj doživeo saobraćajnu nezgodu


Srpski voditelj Miloš Urošević imao je saobraćajnu nezgodu, nakon koje se oglasio na svom Instagram profilu.

On je objavio fotografije sa lica mesta na kojima se vidi da je motor smrskan, dok je automobil uništen.

“Dobro sam. Svi su dobro! Važno je da pročitate do kraja. Nije nesmotrenost, nije prekomerna brzina, nisu uslovi puta, nije bahatost, nije bes… Jednostavno splet okolnosti. Nesrećnih okolnosti.“ počeo je on.

„Mnogo je važno da su svi dobro! Ugruvan sam, modar, ponegde sa podlivima (neću vam reći gde), ništa slomljeno, ali sa kragnom i gispom na mestima iščašenja, sve me boli. Ipak, ovo ne bih pisao da nisam na vreme shvatio ono što je možda i najvažnije kao pouka svima koji voze ili planiraju da voze motor. OPREMA je jedina stvar koja stoji između vas i svega što se dešava na putu i utiče na vaš život i uživanje koje vožnja motocikla donosi. Hvala svima koji su se zatekli na licu mesta što ste mi potvrdili da je Beograd mesto koje pripada svim dobrim ljudima,“ nastavio je.

Voditelj Prve potom se zahvalio svima na brzoj reakciji.

„Hvala službenim licima (hitna pomoć, policija) na strpljenju i ukazanoj pomoći. Hvala zaposlenima u KBC Zemun na pažnji i stručno odrađenom poslu. Hvala svima koji ste bili upućeni, zvali i interesovali se. Hvala i onima koji će zvati kada pročitaju ovaj post. Za one koji se pitaju, NE, NISAM odustao od motora.”, napisao je Urošević uz fotografiju koju je podelio na svom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/CHIo-Bsp5My/?utm_source=ig_embed