Muzičar otkrio: Mama mi je HIV pozitivna

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Muzičar Ryan Lewis iz dua Macklemore & Ryan Lewis otvoreno je pričao o borbi njegove majke sa virusom HIV-a.
26-godišnji muzičar otkrio je da je njegova majka Julie Lewis HIV pozitivna i najavio je da je pokrenuo organizaciju koja će se u Americi boriti za medicinsku negu koju mogu da priušte svi građani. „Godine 1984, moja mama je rodila moju stariju sestru Terezu. Zbog komplikacija nastalih na porođaju, bila joj je potrebna transfuzija krvi i u tom trenutku, njoj je ubrizgana zaražena krv, odnosno krv HIV+ osobe. U trenutku kada su joj doktori rekli da je obolela, prognozirali su joj još par godina života“, napisao je Ryan na sajtu IndieGoGo, gde sakuplja priloge za svoju organizaciju. „Zahvaljući naprednoj medicini, moja mama je živela uprkos svim prognozama. Kako bih proslavio to što je već 30 godina moja mama pobednik, naša porodica sakuplja sredstva kako bi izgradila zdravstvene centre širom sveta koji će trajati barem trideset godina“, napisao je on.
P.Ž./Tračara Foto: NYDAILYNEWS

5 Responses

  1. Au sta su ti lekari…Strasno,kako nisu prvo uradili analize i proverili kako i treba?Svaka cast Ryanu na ovome.Obozavam i njega i Macklamorea,divni su.

  2. strasno…ali to znaci da je on od rodjenja hiv pozitivan, zato sto se rodio posle njegove sestre, znaci i njemu je zivot u opasnosti

  3. Ne mora da znači, HIv pozitivne osobe mogu da rode zdravu decu ako se porođaj izvede kako treba…

  4. @lalallal testovi na HIV 84 god? tad jos nisu mogli ni da utvrde tacno o kom virusu je rec i kako se prenosi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI