Na koju ćerku je Kris Jenner najponosnija ove godine?

Kris o uspesima svoje dece u 2016. godini (foto: DeJour)

Kris Jenner ima mnogo razloga da bude ponosna na svoju decu. Ne samo da ne nedavno postala baka šesti put, i to unuke Dream, koju su dobili njen sin Rob Kardashian i njegova verenica Blac Chyna, već je i ceo klan Kardashian-Jenner ostvario velike uspehe na mnogim poljima.

Kendall Jenner nastavlja da osvaja svetske modne piste, Kim Kardashian je pokorila svet svojom aplikacijom i Kimojijima, dok je Khloe Kardashian nedavno lansirala svoju liniju farmerki. Kourney Kardashian uspela je da održi porodicu na okupu uprkos raskidu sa Scott Disickom i par je i dalje u sjajnim odnosima. Međutim, ćerka na koju je majka Kris najponosnija ove godine je Kylie Jenner.

A photo posted by Kris Jenner (@krisjenner) on

U inervjuu za časopis DuJour, 61-godišnja Kris je o velikom uspehu kozmetičkih proizvoda najmlađe ćerke izjavila: “Ona je neverovatna. Kada se fokusira, niko joj nije ravan”.

Takođe je otkrila i detalje o najmlađem članu klana, unuki Dream Kardashian, koja je pre dve nedelje došla na svet. “Beba je predivna. Rob je toliko pažljiv i toliko brine o njoj. Sjajno je gledati ga kako prolazi kroz sve to”, kaže ponosna baka.

Povezane vesti

Back to Top