Prati nas

Extra

Nada Macura o prepisci sa mlađim muškarcem

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Portparolka Hitne pomoći, Nada Macura, privlači pažnju muškaraca gde god se pojavi, a izgleda da među Macurinim obožavaocima ima i onih dosta mlađih od nje.

List Kurir došao je do njene prepiske sa mladićem od oko 24 godine koji je Nadi predlagao da idu na “vruće palačinke” i pitao je koju bi ulogu volela da igra u filmovima za odrasle.

Macura se na pitanje u vezi sa ovim slučajem slatko nasmejala i poručila da nema obožavatelje jer je se muškarci plaše. “Ah, taj momak… Znam o kome se radi! On nije zaljubljen u mene, zaljubljen je u medicinu. Mislim da želi da počne da radi u Hitnoj pomoći, pa zato kontaktira sa mnom. Nemam nikakve veze s njim!”, ispričala je popularna doktorka i otkrila da joj ljubav nije među prioritetima.

“Ja sam sebe toliko podredila karijeri da je možda i prošao voz za to. Zaista mi se niko ne udvara”, ispričala je ona za Kurir i dodala da je predmet žudnje danas neki drugi tip žena. “Danas su popularne starlete i estradne ličnosti. Možda ne odajem utisak kao da želim udvaranje”, priznala je Nada.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. kuku

    07. 08. 2016. at 15:45

    Jbt Nada postade deo jet seta…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top