Prati nas

Bizarno

Nada Macura o estetskoj hirurgiji

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nada Macura je priznala da nije zadovoljna svojim izgledom i da bi rado promenila nešto kod sebe, ali ne može jer nema novca za plastične operacije.

“Niko nije sto odsto, pa čak ni pedeset zadovoljan sobom. Prvo bih ispravila nazolabijalne brazde, zatim uradila korekciju zuba, a onda i usne. Ja pokušavam sa karminom malo da povećam usne. Nekada prevučem crtu, tako da mnogi misle da sam uradila nešto. Ali nisam”, rekla je Nada za Blic, a potom je otkrila zašto nije potražila pomoć od svojih kolega specijalista.

“Moje kolege ipak rade za novac, a ja radim samo za platu. Ako neko želi da bude lep, uredan, onda on mora i da plati”, kaže Macura i dodaje da je botoks skup i ne može svako da ga priušti: “Nisam se preterano raspitivala, ali sam čula da je skup. Cena je takva i nema popusta, bez obzira  na to da li ste kolega ili ne. To je tako. Nema da vam neko učini zato što se vi koleginica”.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Suzana paunovic

    22. 04. 2016. at 13:46

    Ma sta se folira pa ocigledno je da je uradila face lifting I to vrlo los jer su joj oci ispale iskosene I sitne zbog toga a usne je svakako napumpala ,Lako je to videti uporedite je sa fotografijom od pre sedan Osama godina. Ne razumem zasto krije kad j

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top