Najbolje obrade planetarnog hita Lady Gage, Shallow

Nema veze da li ste, ili niste fan Lady Gaginog Bradley Cooperovog hita Shallow, zasigurno je da ste pesmu čuli hiljadu puta do sada , obzirom da je postalo gotovo nemoguće izbeći je, još od oktobra kada je film Zvezda je Rođena stigao u bioskope.

Fanovi su oduševljeni da se kontraverzna pevačica vratila na vrhove top listi, i iako film gotovo da nije dobio ni jednu bitnu nagradu od nominacija koje su obećavale puno, sama pesma postala je najnagrađivanija u istoriji muzičke industrije i u roku od nekoliko meseci dobila Zlatni Globus, Grammy, Oskara itd.

Pored fanova koji su danonoćno preslušavali pesmu kako bi Gagi omogućili prvi hit broj 1 u poslednjih osam godina, kolege iz muzičke industrije su takođe odradile „svoj deo posla.“

Predstavljamo vam nekoliko najboljih obrada pesme od dobro poznatih muzičkih imena širom sveta koje, prema reakcijama publike, mogu stajati rame uz rame sa originalnom.

Lea Michele i Darren Criss

Već je dobro poznato da su Lea i Daren fenomenalni vokalisti. Ali nakon što čujete njihovu obradu pesme definitivno ćete poželeti da odrade obradu celog albuma!

https://twitter.com/ryanleejohnson/status/1056138543846821893?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1056138543846821893&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.goodhousekeeping.com%2Flife%2Fentertainment%2Fa26446496%2Fbest-shallow-a-star-is-born-covers%2F

Kelly Clarkson

Originalna zvezda Američkog Idola već je dugo vremena fan pevačice Lady Gage, što je i sama objasnila pre početka svoje obrade. Možemo samo reći da je odradila dobar posao i „pogodila“ sve visoke note, a opet ostala dosledna sebi i ubacila malo sopstvenog stila u pesmu.

https://www.youtube.com/watch?v=IxJtkNfjByA

Brian Justin Crum

Veliki finalista i favorit ovogodišnjeg serijala Amerika Ima Talenat – Brisan Justin Crum, odradio je svoju obradu popularne pesme i oduševio verne fanove koji pomno prate njegov rad i raduju se njegovoj mogućoj pobedi.

Rachel Zegler

Nakon samo jednog tvita koji je postao viralan, a u kome Rachel obrađuje pesmu Shallow, ova mlada srednjoškolka se vinula u zvezde i dobila ponudu da se nađe u jednoj od velikih uloga u novoj obradi filma West Side Story koji režira Steven Spielberg! 

Alicia Keys i James Corden

Iako nije najemotivinija obrada pesme dosada, svakako je ona najšaljivija. Alicia je kao i obično „pokidala“ svojim vokalima, a James se dobro držao i svakako da nije „za bacanje“.

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI