Najpoznatija ljubavnica uživa u luskuznom odmoru

Wanda Ikardi jedna je od najpoznatijih ljubavnica na svetu. Mnogi se sećaju ljubavnog trougla u koji je bila upletena zajedno s dvojicom fudbalera, Maurom Ikardijem i Maksiom Lopezom.
Plavokosa lepotica bujnih oblina za Lopeza se udala 2008. godine, ali sve se raspalo posle pet godina braka. Naime, tada je otkrivena njena strastvena afera s Lopezovim najboljim prijateljem Ikardijem koji je s Vandom ljubovao mesecima prijatelju iza leđa.
Foto: Instagram
Ovi argentinski fudbaleri su bili bliski prijatelji, a Lopez je i godinama kasnije bio predmet ruganja zbog seks-afere u koju su ga uvukli supruga i najbolji prijatelj. Vanda je od gospođe Lopez postala gospođa Ikardi, a spekulisalo se da je varala i njega. Italijanski mediji svojevremeno su pisali da se i taj brak raspao zbog Vandine afere s hrvatskim fudbalerom Marcelom Brozovićem, ali ona se odmah oglasila i zapretila tužbama. https://www.instagram.com/p/CEuA-AQBpHs/ Bivši ljubavnici i dalje su u srećnom braku i imaju dvoje dece uz njenu trojicu sinova, a poslednjih dana uživaju na jahti u Španiji, a na fotografijama koje 33-godišnja Vanda objavljuje na društvenim mrežama, još jednom je u prvi plan stavila svoje obline, naravno na radost njenih obožavalaca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI