Najskuplje venčanje ikada: Zanosna manekneka se udaje za milijardera

Ruska manekenka Natalia Vodianova je jedno od najpoznatijih imena u svetu mode. Zahvaljujući svojoj lepoti, sa samo 20 godina je na bankovnom računu imala 20 miliona dolara i postala je jedna od najplaćenijih manekenki.

Ova poznata lepotica danas ima 37 godina i jedan brak iza sebe. Sa Justinom Portmanom je bila devet godina u braku, tokom kojeg su dobili i troje dece.

Iste godine kada se i razvela, 2011, Natalija je pronašla novu ljubav i to milijardera Antoana Arnoa, sina trećeg najbogatijeg čoveka na svetu i naslednika luksuznog carstva LVMH. Reč je o grani francuskog koncerna Moët HennessyLuj Viton, koji obuhvata više od 60 luksuznih brendova.

Srećni par već osam godina živi zajedno, a u međuvremenu su dobili i dvoje dece. Ali sada su odlučili da razmene zavete pa su na društvenim mrežama obznanili veridbu.

“Ova godina je bila predivna i nezaboravna. 2020, evo nas. Ne možemo dočekati da slavimo sa našim voljenima“, napisala je manekenka u opisu fotografije na kojoj je u prvom planu verenički prsten.

Povezane vesti

Back to Top