Search
Close this search box.

One su postale mame pre punoletstva!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Postale su mame kao tinejdžerke! (foto: Tracara) Trudnoće pre braka nisu retkost ni među poznatima, ali neki od njih su postali roditelji dok su i sami praktično bili deca! Uprkos poteškoćama i izazovima koje roditeljstvo nosi sa sobom, naročito u tinejdžerskim godinama, uspeli su da ostvare snove i steknu bogatstvo i slavu. Evo nekih od njih!
Solange Knowles (foto: Facebook)
Solange Knowles postala je mama sa 17! (foto: Facebook)
Mlađa sestra pop dive Beyonce udala se za svog dečka iz gimnazije, kada je imala samo 17 godina. Osam meseci kasnije rodila je dečaka, Daniel Smith Juniora. Iako je kasnije nekoliko puta izjavila da se kaje što je postala mama tako mlada, svog sina zove „najvećim neplaniranim blagoslovom“. Nažalost, ispostavilo se da se ne može isto reći i za njen brak koji je potrajao svega tri godine.
Pobednica American Idola sa 16 rodila ćerku! (foto: PR)
Pobednica American Idola sa 16 rodila ćerku! (foto: PR)
Pobednica američkog idola Fantasia Barrino, rodila je ćerku Zion kada je imala samo 16 godina. U svojim memoarima, Fantasia je napisala da su je producenti emisije nagovarali da odustane od takmičenja jer „činjenica da je postala majka u tinejdžerskim godnama nije dobra za publicitet“. Iako je njena takmičarska priča imala srećan kraj, kaže da treba „izbeći njen životni put i da se kaje što nije slušala savete svoje majke i sto je morala da napusti školu kako bi se posvetila odgajanju deteta“.
Aretha rodila prvo dete sa 12 godina! (foto: Billboard)
Aretha rodila prvo dete sa 12 godina! (foto: Billboard)
Osamnaestostruka dobitnica Grammy nagrade, pevačica Aretha Franklin prvi put je zatrudnela sa samo 12 godina! Prvog sina Clarensa, rodila je dva meseca pre nego što je postala tinejdžerka – 28. januara 1955. Godine! Drugog sina rodila je dve godine kasnije, sa 14. Nikada nije pričala o ocu (ili očevima) svojih sinova. O Arethinim sinovima starala se njena tetka, kako bi se ona posvetila svojoj muzičkoj karijeri. Kasnije je postala majka jos dva dečaka – Tedy Richardsa 1964. godine i Kecalfa 1970. godine. Uprkos teškom detinjstvu i (pre)ranom majčinstvu, Aretha je doživela svetsku slavu kao pevačica – njeno bogatstvo se danas procenjuje na oko 60.000.000 dolara!
Rodila sina sa 19! (foto: Vanityfair)
Rodila sina sa 19! (foto: Vanityfair)
Prelepa glumica i zvezda serije Modern family, Sofia Vergara, udala se za svog dečka iz srednje škole Joe Gonzalesa kada je imala 18 godina. Sa 19 je ostala u drugom stanju i rodila sina Manola u septembru 1992. godine. Glumica danas ima 41 godinu „Ne mogu da lažem za svoje godine, budući da imam punoletnog sina“, našalila se Sofia u jednom intervjuu.
Anna Nicole Smith rodila sina u 15. (foto: Playboy)
Anna Nicole Smith rodila sina sa 16. (foto: Playboy)
Pre nego sto je postala poznata, pokojna Playboy zečica Anna Nicole Smith je bila samohrana teen mama. Sa 15 godina je prekinula školovanje I zaposlila se u restoranu, gde je upoznala Billy Wayne Smitha. Venčali su se kada je ona imala 17, a on 16 godina. Iste godine je postala majka, rodivši Daniel Wayne Smitha. Par se godinu dana kasnije razveo. Radila je vredno kako bi izdržavala sebe i sina – prvo u Walmartu, zatim u restoranu Red Lobster, sve dok joj kasting za čuveni Playboy nije u potpunosti promenio život.
Natalia Vodianova rodila je sina sa
Natalia Vodianova rodila je sina sa 19! (foto: Glamour)
Top model Natalia Vodianova, koju su često nazivali ‘’najlepšom devojkom na svetu” odrasla je u siromašnoj porodici u ruskom gradu Gorku. Otac je napustio njenu majku dok je Natalia bila još mala. Odrasla je pomažući majci koja je izdržavala porodicu prodajući voće. Sa 15 godina potpisala je ugovor sa jednom modnom agencijom i vrlo brzo doživela svetsku slavu. Sa 17 godina se odselila u Pariz i veći deo svojih honorara slala je majci u Rusiju. Udala se za Britanca Justin Portmana i rodila prvo od svoje troje dece sa 19 godina.
J.V.M./Tracara.com

POSLEDNJE VESTI