Najslabija karika se vraća na male ekrane: Sve što znamo o popularnom kvizu

Foto: Printscreen

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najslabija karika ponovo kreće!: Ko je novi voditelj popularnog kviza, kako da gledaš nove epizode i kako da se prijaviš za nezaboravno iskustvo? Otkrivamo ti sve u nastavku.

Šta je Najslabija karika?

Najslabija karika je kviz, prvi put emitovan u Ujedinjenom Kraljevstvu na BBC televiziji 2000. godine. Od tada se kviz emitovao u više od 40 zemalja širom sveta. Posle 15 godina, kviz se vraća u Srbiju i to na Prvu televiziju.

U svakoj epizodi kviza, devetoro takmičara pokušavaće da osvoje sumu od 5.000.000 dinara tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku.

Na kraju svake runde, takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koji će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.

Ko je voditelj Najslabije karike?

Proslavljeni glumac Nikola Kojo vraća se na male ekrane, ovoga puta u ulozi voditelja popularnog kviza.

najslabija karika nikola kojo voditelj
Foto: Prva TV/Promo

„Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih TV formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima, čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše.“ rekao je Kojo i dodao:

„Ja ću se u ulozi voditelja truditi da budem malo nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima.“

Kako da gledaš Najslabiju karika?

Kviz će se emitovati svakog utorka od 21 čas na televiziji Prva u Srbiji i Crnoj Gori. Prva televizija, u saradnji sa produkcijskom kućom „Two Rivers“, dobila je licencu za ovaj britanski kviz koji je jedan od najpopularnijih kvizova na svetu.

POSLEDNJE VESTI