Search
Close this search box.

Najstariji sin Kourtney Kardashian na tajnom Instagramu otkrio istinu o Kylie Jenner i Travisu Scottu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ako se i vama umalo zavrtelo u glavi od ovog naslova, ne brinite, razumemo vas. Ali, čini se da je u porodici Kardashian uvek zabavno, čak i kada su u karantinu.

Ovoga puta, u centru drame našao se desetogodišnji sin Kourtney Kardashian, Mason Disick, koji je krišom otvorio Instagram, a svi znamo šta to znači kada su deca poznatih u pitanju.

Mali je odmah skočio na Instagram live i pozvao pratioce da mu postavljaju pitanja – a gde ćeš sočnijeg pitanja od onoga šta se dešava između Kylie Jenner Travisa Scotta.

Jedan od Masonovih pratilaca upitao ga je da li se milijarderka zaista pomirila sa reperom, a odgovor je bio iznenađujuć.

„Ne, Kylie i Travis nisu ponovno zajedno“, rekao je u videu.

https://www.instagram.com/p/B-IseC0Aldn/?utm_source=ig_embed

Nekoliko sati kasnije, video, ali i ceo profil maloletnog dečaka, nestali su sa Instagrama, a na svom profilu oglasila se Kourtney, koja je objasnila da je ona obrisala Masonov profil.

„Mason nema mobilni, ali ima iPad i laptop za školu. Scott i ja smo zaključili da je premlad, mislim da Instagram ima granicu od 13 godina, a Mason ima 10. Radi se o tome da ljudi u komentarima znaju da budu zlobni, a mene to brine“, rekla je najstarija Kardashianka.

https://www.instagram.com/p/B-K_6yel4qo/?utm_source=ig_embed

POSLEDNJE VESTI