Nakon samo 5 meseci veze, pevačica i glumac se verili

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Demi Lovato i glumac Max Ehrich verili su se, nakon godinu dana zabavljanja.

Pevačica je na Instagramu objavila fotografije veridbe koja se dogodila na plaži, kao i verenički prsten koji joj je glumac poklonio.

„Kad sam bila mala devojčica, moj pravi otac me je zvao malenom partnerkom – nešto što možda čudno zvuči bez njegovog južnjačkog akcenta, ali je meni zvučalo sasvim logično. Danas ta reč ponovo ima smisla, ali od danas sam zvanično nečiji partner,“ počela je.

„Max, volim te od trenutka kada sam te upoznala. Taj osećaj ne mogu da opišem nekome ko ga nije iskusio, ali srećom si osećao isto… Nisam se osetila bezuslovno voljenom, sa svim manama,“ nastavila je.

„Nikada me ne prisiljavaš da budem bilo šta sem JA. Znam da želiš da budem najbolja verzija sebe, zbog toga prihvatam da budem sa tobom u braku. Volim te više nego što u opisu mogu da napišem i uzbuđena sam što počinjem život i porodicu sa tobom. Volim te zauvek, bebo moja. Moj partner. Nazdravljam našoj budućnosti,“ završila je.

Gotovo istvoremeno, i Max je na svom profilu objavio identične fotografije i ljubavnu poruku svojoj dragoj.

„Ti si svaka ljubavna numera, svaki film, svaki stih, svaka pesma, sve o čemu sam ikada sanjao i više od toga i moj životni partner. Rečima ne mogu da opišem koliko te bezgranično volim,“ između ostalog je napisao.

POSLEDNJE VESTI