Search
Close this search box.

Dve godine nakon što se predozirala: Pevačica „oslobođena svih demona“ zbog veze sa Bogom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Samo dan nakon što se verila, Demi Lovato proslavila je još jedan važan jubilej: dve godine otkako je u potpunosti „čista“.

Podsećanja radi, 27-godišnja pevačica hospitalizovana je pre dve godine, nakon što se predozirala, kako su mediji tada javili, heroinom.

Srećom, preživela je, a taj dan sada naziva „dan kada se dogodilo čudo“. U obraćanju na društvenim mrežama otkrila je kako se danas oseća.

„Danas je moj dan čuda. Blagoslovena sam što ga imam. Dan kada su doktori iz bolnice Cedar’s Sinai spasili moj život. Dan kada je moj život postao nešto o čemu nisam ni sanjala,“ počela je ona.

„Samo dve godine nakon tog groznog dana, verena sam za ljubav mog života i iskreno mogu da kažem da sam se oslobodila svih demona. Svakog i svih. Nikada nisam mislila da je moguće da osećam ovako nešto. I ne samo zbog toga što sam se zaljubila, već zbog toga što sam u prethodne dve godine više radila na sebi nego čitavog života,“ nastavila je.

„Stvari koje su me ranije tištile nedeljama, sada prolaze poput tropskih oluja, zbog toga što mi moja veza sa Bogom donosi večnu sigurnost. Pre nego što sam imala verenički prsten na ruci, zavetovala sam se sebi, da ću voleti sama sebe, bez obzira na sve. Ne možeš da voliš drugu osobu, dok ne zavoliš sebe,“ istakla je Lovato i onda se opet zahvalila bogu.

„Hvala ti, Bože, na ovom miru i razumevanju, ali najviše jer si mi dao snage da se izborim sa najmračnijim vremenma. Hvala porodici, prijateljima i fanovima jer su me uvek podržavali i poštovali moju privatnost… sve vas volim,“ završila je.

https://www.instagram.com/p/CDCROdVhvXo/

U komentarima se oglasio i njen verenik Max Ehrich, koji ju je podržao.

„Ti si otporni, snažni, strastveni, prelepi anđeo. Ne mogu da zamislim život bez teme i rečima ne mogu da opišem koliko sam zahvalan Bogu što te je zadržao na zemlji. Mnogo te volim i jedva čekam našu budućnost,“ napisao je.

POSLEDNJE VESTI