Prati nas

Život

Naomi i Cara se potukle zbog Rihanne!

Svađa oko zajedniče prijateljice! (foto: Mirror)

Svađa oko zajedniče prijateljice! (foto: Mirror)

Svetski topmodel Naomi Kembel poznata je po incidentnim situacijama, koja je čitavu karijeru prate, a očigledno je da ni u 5 deceniji života Crna pantera nema nameru da promeni svoje ponašanje.

Prema pisanju NewYork Posta manekenka se u nedelju bukvalno počupala sa dvostruko mlađom kolegicom, Carom Delevingne na žurki u pariskom klubu Castell. Razlog svađe bila je njihova zajedniča prijateljica, Rihanna.

“Naomi je optužila Caru kako nedovoljno poštuje Rihannu i počela je da viče na nju. Potom ju je i gurnula, a Cara joj je uzvratila”, otkrio je očevidac. Uz to, mlada manekenka je Naomi navodno počupala za kosu.

Još jedan izvor je potvrdio Naomin ispad, rekavši kako je 44-godišnji model u krcatom pariškom klubu vikala na mlađu koleginicu,  koja je uporno tvrdila kako nema ništa protiv Rihanne.

3 komentara

3 Comments

 1. DIL

  11. 03. 2015. at 13:01

  Mislite da joj je počupala periku????? Naomi je ćelava i nsi periku. Bolje joj je da se primiri i zasnuje porodicu a ne da se vuče po klubovima gde su se generacije izmenjale pa devojkama tamo može lako da bude majka!!! Matora i divlja Naomi….fuj!!!!

 2. S

  11. 03. 2015. at 19:49

  NAOMI KRALJICA, CARA DNO!!!!

 3. sasa

  11. 03. 2015. at 21:38

  Naomi je napisala na twetteru da je laz.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top