Search
Close this search box.

Naporni treninzi su se isplatili: Pevač otkriva kako je smršao za samo 3 meseca!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevač je bio nezadovoljan svojim telom i rešio da se posveti vežbanju (foto: AP)

Voditelj britanskog X Faktora Olly Murs nije skoro ostao samo bez devojke, već se oslobodio i viška kilograma koji su ga mučili poslednjih meseci.

Lični trener popularnog pevača je postavio fotografiju na kojoj se vidi kako je napornim treninzima Olly doveo svoju liniju do savršenstva i to za samo 12 nedelja. Ispod fotografije fitnes instruktor Rob Sulley je napisao: „Ovako Olly izgleda posle 12 nedelja rada sa mnom, 3 puta nedeljno“.

Pre i posle: Ovako Olly sada izgleda posle 12 nedelja napornih treninga sa ličnim trenerom (foto: Twitter)

Pevač hita Wrapped up je u avgustu najavio da se bacio na strogi režim ishrane i vežbanja, izbacivši iz upotrebe šećer, a o svom telu je tada rekao: „Verujte mi da ako pogledate moje fotke od prošle godine, rekli bi ste, ‘Bože, kakav debeljko'“. Dodao je još i da njegova, sada već bivša devojka, manekenka Francesca Thomas nije bila veliki obožavalac mišića, već je volela ‘njegov poveći stomak uz koji može da se privije’.

Prošlog leta pevač je dobio na kilaži ulsed nezdrave ishrane i fizičke neaktivnosti (foto: PacificCoast)

31-ogodišnji pevač je priznao da od kada je započeo vezu sa njom stalno su zajedno „samo sedeli i jeli nezdravu hranu“, te da je na kraju primetio da su kilogrami počeli da se gomilaju i da što pre mora da nešto preduzme povodom toga. Počeo je da vežb tri puta nedeljano sa trenerom i hrani se zdravo. „Sada se osećam odlično. Imam mnogo više energije. Uzor mi je Gary Barlow. Ako budem izgledao kao on kada budem imao 40 godina, biću srećan. On radi, vežba, predan je tome i izgleda savršeno“.

Olly je sada zadovoljna svojim izgledom i ponosno pokazuje svoje telo (foto: Attitude)

Moramo da priznamo da i Olly izgleda zaista odlično!

POSLEDNJE VESTI