Survivor 2023: Ko je Nataša Kondić koja već vlada Dominikanom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nataša Kondić učesnica je druge sezone Survivora, koja je uspela da pobedi sve takmičare i osvoji titulu jedine preživele. Time je postala prva žena koja je pobedila u Survivoru Srbija.

„Nisam ni sanjala o ovome. Kad sam se prijavljivala svi su verovali u mene, osim mene same. Sada sam shvatila da treba da verujem u sebe i da itekako mogu,“ rekla je Nataša nakon pobede. Evo šta sve znamo o njoj.

Da pogledaš ostale učesnike Survivor Srbija 2023, klikni ovde.

Nataša Kondić ima 31 godinu i bavi se stock modelingom, a u intervjuu je otkrila da su je sestre prijavile za učešće u takmičenju.

„Zašto baš ja u Survivoru? Ja sam neko ko voli da trenira, nove stvari i izazove“, priča Nataša i kaže da će joj najveći problem u Dominikani biti međuljudski odnosi.

„Ne volim kada vidim da neko nešto može, a neće. Kada se neko prenemaže i odustaje, to me najviše nervira jer mislim da tamo treba svi da damo 100 odsto sebe“, iskrena je ona.

Nataša Kondić spremna za zadatke

Nataša Kondić, Survivor 2023
Foto: Screenshot

Kada je u pitanju hrana – manjak iste joj neće biti problem.

„Ni kod kuće ne jedem previše, znala sam da gladujem nekada po ceo dan“, samouvereno priča Nataša.

Kako da gledaš Survivor 2023?

Survivor 2023 u Srbiji i regionu emituje se na TV Nova, koja je dostupna putem SBB-a. Kako još možeš da gledaš ovaj kanal, pogledaj ovde.

Druga sezona takmičenja se održava na istom mestu kao i prva, koja je prošle godine imala neverovatnu popularnost u celoj Srbiji, ali i regionu, a emiter je ponovo TV Nova. Voditelj će ponovo biti Bojan Perić.

POSLEDNJE VESTI