Prati nas

Vesti

Ne štedi pare: Katarina Grujić kupuje stan u Parizu

Pevačica je svoj 27. rođendan provela u Parizu, nakon čega je odlučila da kupi stan u Gradu svetlosti

Katarina Grujić jedna je od estradnih zvezda koja mnogo voli da putuje, a jedna od omiljenih destinacija joj je Pariz. A koliko voli Pariz, svedoči činjenica da je odmah nakon proslave svog rođendana angažovala agenta da joj pronađe stan koji će kupiti u ovom gradu.

Kako saznaju domaći mediji, Grujićeva je već dala kaparu za stan čija cena po kvadratu iznosi 10.000 evra, a uskoro bi trebalo ponovo da ode u Pariz kako bi okončala kupovinu nekretnine.

“Katarina je oduvek bila zaljubljena u Pariz, a kao devojčica je maštala da živi u Gradu svetlosti. Francusku kulturu obožava, uživa u njihovoj kuhinji, a odnedavno je čak i počela da uči jezik. U Parizu je snimila spot sa Šakom Polumentom, a svaki put kada boravi u tom gradu, poželi da u njemu ostane zauvek. Tako se desilo i poslednjeg puta, kada ju je dečko iznenadio za rođendan i odveo u Grad svetlosti”,  kaže na početku razgovora za Alo! izvor i objašnjava da je pevačica zbog toga rešila da u Francuskoj kupi stan.

“Tražila je agenta, koji će da joj pokaže popularne lokacije u Parizu, a u jednom danu videla je čak pet stanova, od kojih joj se nijedan nije dopao. Tek sledećeg dana agent za nekretnine ju je odveo u jednu zgradu na četiri sprata i pokazao joj stan koji nema više od 60 kvadrata. Međutim, Kaću je kupio prelep pogled sa terase tog stana, ali i činjenica da je u neposrednoj blizini Ajfelovog tornja. Odmah je zamislila sebe kako pije kafu na terasi svog stana u Parizu, dok joj pogled pada na Ajfelov toranj i reku Senu”, kaže izvor i dodaje:

”Dala je deset odsto kapare za stan čija ukupna cena iznosi 600.000 evra i dogovorila se sa agencijom o uslovima kupovine. Za nekoliko nedelja trebalo bi ponovo da se vrati u Pariz kako bi kupila stan, a potom ga prevela u svoje vlasništvo. Kada se sve to bude završilo, nije isključeno da će Kaća, u nekoj dalekoj budućnosti, trajno postati Parižanka”, kaže na kraju izvor.

2 komentara

2 Comments

  1. PARIS

    03. 06. 2019. at 12:54

    Stanovi u Parisu se krecu od 8.000eura pa navise.Narano da doticna moze kupiti stan,ali se to radi preko banaka ,sto znaci gotov novac-kes NE POSTOJI u FR.!!!Bilo bi interesantno da se poreski organi Republike Srbije zainteresuju odkud doticnoj dami toliki novac,i da li je platili porez ukoliko je novac stecen radom legalnim putem!Sve ovo u slucaju da je informacija o kupovini stana istinita!

  2. Anabanana

    04. 06. 2019. at 09:25

    Hahhahaha. Snimila spot sa Sakom Polumentom. Hahahah pa znaci haos. Ko sa Sakom snima neseli se u Pariz, nit francuski uci.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top