Nemanja Pavlov pobednik Survivora, ali to smo svi znali… Rale napravio lom!

A kako izgleda, znali su i Rale i Edita! Sinoć na televiziji Fox mogli ste da gledate prilično uzbudljivu finalnu emisiju prve sezone rijaliti šoua Survivor. Emisiju je vodio Andrija Milošević, i sve je bilo prilično dosadno dok nije počeo razgovor sa finalistima Editom, Raletom i Nemanjom.

Rale je izgovorio ozbiljne optužbe na račun izbačenih takmičara koji su sedeli u Velikom veću. Naime, čim je snimanje serijala završeno još u Panami, Rale i Edita su bili svesni da nemaju šanse, jer je Nemanja odmah počeo da slavi svoju pobedu! Maja Lazarević takođe je umešana u ovu priču, jer je Radoslav upravo nju optužio da je lobirala unutar Velikog veća ne bi li svojoj simpatiji Nemanji obezbedila sigurnu pobedu. Evo dela Raletovog “monologa”:

Ovaj čovek je slavio pobedu posle dva dana. Slavio je i u Panami i u Novom Sadu. Odmah se znalo se ko je pobedio, još pre pet meseci i ja ću biti prvi koji će to saopštiti auditorijumu – to je Nemanja Pavlov. Neki su mu dali glasove iz razloga iz kojeg su mu dali. Ja sam igrao srcem i ova devojka pored mene (pokazao je na Editu) i smatram da smo mi moralni pobednici. Njemu pobedu neću da čestitam. On je izabrao taj način i neka mu služi na čast. Prvo pravilo u ugovoru koji smo potpisalo bilo je da se ne sme nuditi novac drugim takmičarima…”

Nemanja se sve vreme Raletovog “izlaganja” smeškao i delovao prilično opušteno, dok je Edita zauzela Raletovu stranu. Na kraju ipak postoj samo jedan pobednik i to je Nemanja, konobar iz Valjeva, koji živi u Novom Sadu, koji je kući odneo 100.000 eura i Nissanovog džipa. Nemanja Rosić je bio pobednik publike dobio je novčanu nagradu od 10.000 eura!

A kako su glasali članovi Velikog veća:


Vanja Radović – glas Nemanji
Bugi – glasa za Radoslava
Maja – glas za Nemanju
Hana – glasa za Raleta
Duško – glas za Raleta
Nemanja Rosić – glas za Nemanju
Dario – glas za Nemanju
Vanja Mandić – glas za Nemanju….

Već je počelo prijavljivanje za narednu sezonu Survivor-a, pa ako ste spremni na ovakvu igru, prijavite se na sajtu Survivor.rs.

Povezane vesti

Back to Top