Search
Close this search box.

Nemeš i Marijana uživaju u Beogradu!

Latino-američka sapunica na srpsko-hrvatski način, započeta u kući Velikog brata, izgleda da dobija srećan kraj. Nakon što je Nemeš poslao saopštenje medijima da su Marijana i on ponovo zajedno, nekoliko dnevnih listova danas je objavilo njihove zajedničke fotografije nastale u srpskoj prestonici.

Golupčiće je paparaco dnevnih novina Press uslikao juče u jednom poznatom beogradskom ribljem restoranu. Iako su bili vidno raspoloženi, nisu bili mnogo rečiti. „Nemamo šta da komentarišemo. Uživamo u ručku, i to je to. Kod nas nema ništa novo što bismo podelili sa javnosti. I ne znam uopšte koga više ova priče interesuje“, bilo je sve što je Nemeš želeo da kaže novinarima.

Marijana je pre par dana hrvatskim medijima ispričala da je njena ćerka kod njenog, još uvek zakonskog, supruga: „Nemate pojma pod kojim sam pritiskom i inače, a pogotovu poslednjih dana. Moja ćerka je sa svojim ocem, koji je nedavno došao u Hrvatsku. Pokušavam da izbalansiram svoj emotivni život s brigom o ćerkici, jer mi je ona, naravno, važnija. Trudim se da pronađem mir i da izađem svima u susret, ali sam nekako uvek pogrešno shvaćena. Nadamo se najboljem i samo želimo da budemo srećni.“ Izvor: Pressonline.rs

POSLEDNJE VESTI