Search
Close this search box.

Neobična saradnja: Suzan Bojl i Rage Against the Machine???

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako su poznati po svojim žešćim rimama i rifovima, momci iz benda Rage Against the Machine ipak imaju sluha i za nešto mekaniju muziku. :)

Naime, pevač ovog popularnog benda Zak de la Roha, pozvao je poznatu pevačicu Suzan Bojl da bude specijalni gost na koncertu koji će RATM održati 6. juna u Londonu. Tom prilikom bi muzičari na sceni trebalo zajedno da izvedu veliki hit „Killing in the name“, prenosi britanski Sun.

Ipak razlog za ovakov neobičan muzički miks, leži u tome što članovi benda žele da se pomiire sa jednim od najčivenijih muzičkih producenata na svetu Sajmonom Kauelom, koji je ujedno i mentor Suzan Bojl.

RATM su, naime, učestvovali u kampanji na Fejsbuku koja je bila protest protiv dominacije pesama iz Sajmonove emisije X Factor na Božićnoj top listi. Ovom kampanjom uspeli su da svoj stari hit „Killing in the name“ dovedu na prvo mesto Božićne top liste (što je bilo veliko iznenađenje), dok se Sajmonov favorit, 18-godišnji Džo Mekelderi našao na drugom mestu, prodavši oko 50 hiljada singlova manje.

Šta god bio razlog, bilo bi zanimljivo da RATM i Suzan Bojl vidimo na bini zajedno, zar ne? :)

izvor: Blic.rs

POSLEDNJE VESTI