Neprepoznatljiva Taylor Swift na naslovnici Voguea

Progovorila o vezi, karijeri i planovima za budućnost (foto: Instagram)

Mega zvezda Taylor Swift izgleda neprepoznatljivo na naslovnici majskog uzdanja časopisa Vogue. Iako ima izblajhanu kosu i nosi prilično izazovnu kombinaciju, i dalje izgleda fantastično. Pevačica na naslovnici smelo pozira u kratkoj šljokičavoj haljini i dubokim crnim čizmama. 

Taylor se za ovo izdanje časopisa fotografisala u svečanim haljinama, među kojima je bila i haljina brenda Marchesa sačinjena skorou potpunosti od dragog kamenja. Ali, nezaobilazna je bila i kreacija Marca Jacobsa.

Modna ikona (foto: Instagram)

Pevačica je takođe otkrila kakvi su joj dalji planovi u karijeri. Nakon što je pre dva dana izbacila spot za pesmu New Romantics, o čemu možete više pročitati OVDE, pevačica kaže kako prvi put posle dugo vremena nije sigurna šta dalje.

„Nemam pojma. Ovo je prvi put u deset godina da ne znam šta ću da radim. Znam samo da sam posle prošle godine i svih neverovatnih stvari koje su se desile odlučila da ću da živim život bez pritiska na sebe da stvaram nešto.“

Ali ne brinite, Taylor nikako ne napušta muzičke vode.

Ona nastavlja: „Uvek ću pisati pesme. Stvar je sledeća kada sam ja u pitanju, mogu da napišem tri pesme u sledeće dve nedelje, odem u studio i počnem sa snimanjem novog albuma. To je takođe jedna od opcija.“

Taylor Swift 2 rs
Ne planira ništa (foto: Instagram)

Pevačica je naravno pomenula i svoj ljubavni život. Za one koji ne znaju, Taylor je u vezi sa škotskim DJ-em Calvinom Harrisom. Par je pre mesec dana proslavio godinu dana kako su zajedno.

„Ja sam u čarobnoj vezi. I želim da bude što manje upadljiva i van domašaja javnosti. To je jedna od stvarih koje ne želim da delim sa javnošću“,  kaže Taylor na kraju.

Tay Swift 3 rs
Srećna u vezi (foto: Instagram)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI