Sukob: Prošlogodišnja pobednica Survivora oplela po Dragi!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre nekoliko dana nastala je prava pometnja u Survivoru kada je Draga Jovanović iz crvenog tima tokom navijanja za svoje pleme otišla predaleko.

Naime, prema mišljenju pojedinih članova plavog tima Draga je preterala tokom navijanja.

„Ako smo se Tonka i ja mogle izviniti Luki, može i Draga Davidu“, rekla je Anđela iz plavog plemena, ali se to Dragi nije dopalo.

„Rekla sam samo: ‘Tako je bre’. Za šta treba da se izvinim?“, upitala je ona.

Malo pre tog momenta Draga je iznervirala gledaoce kada je komentarisala Sanjinu izjavu da da će „počistiti crveni tim sa 8:0“.

„Mi ćemo počistiti pesak sa nje rado“, poručila je Draga, ali ta izjava nije naišla na odobrenje gledalaca koji su joj uputili brojne kritike na društvenim mrežama.

U debatu se uključila i prošlogodišnja pobednica Survivora, Nevena Blanuša, koju je Draga u intervjuu pre odlaska u Dominikansku Republiku nazvala svojim „uzorom“.

„Dragane, crni Dragane, sahranićeš me kombinacijom ove izjave i prikazanog ponašanja“, napisala je Nevena na Tviteru, uz snimak Draginog intervjua.

„I Nevena je imala nekih radovanja, ne baš prijatnih za protivnički tim, meni kao navijaču crvenih, vrlo neprimerenih. Ali poštujem žar borbe i naravno izvinjenje ukoliko usledi“, pdgovorila joj je jedna tviterašica, ali Nevena je ostala pri svom stavu da je Dragin komentar bio neprimeren.

„Ako već treba da komentarišem sebe u trećem licu onda ću za Nevenu reći da su nju majka, otac i život naučili da proslavi pobedu, ali da pre svega poštuje suparnika, bio jači ili slabiji“, zaključila je.

POSLEDNJE VESTI