Search
Close this search box.

Razdor u crvenom plemenu: Uvlači se svima, ne bih imala nikakvo osećanje da ona ispadne

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kako se bliži još jedan plemenski savet, takmičari se polako pripremaju za moguće scenarije.

Lazar je zato odlučio da se posavetuje sa Marijom i Natašom i čuje koga bi nominovale ukoliko danas izgube na borbi za imunitet.

„Ana mi je još gora, što se tiče igara i hajde, imala je sreće, ali međuljudski odnosi katastrofa jer je počela da se uvlači ovim novima i to baš očigledno. Lično nema nikakvo mišljenje o Ani, osim da znam da privatno nikad ne bih mogla da se družim sa njom i da mi osobe kao ona ne prijaju. Ne bih imala nikakvo osećanje da ona ispadne“, iskrena je bila Nataša i dodala da joj se ne sviđa što je Ana glasala za Anju, a onda je došla da je zagrli.

„Najsmešnije mi je iskreno što umesto da je uzela i skoncentrisala se da bude bolja na poligonima i da shavti da je totalno nebitna u ovom plemenu možda bi neko pokazao milostinju prema njoj“, rekao je Lazar i dodao da će Anino ime sigurno napisati ukoliko izgube imunitet ove nedelje.

Sa njima se složila i Marija.

„A današnja situacija Bojana sa kokosom, on je nepopravljiv. On takav i to je u redu, ali zato me Ana još više nervira jer je usiljena, ne može tako. Ana se oseća ugroženo i pokušava da bude deo tima, ali već nije deo tima“, ocenila je Marija.

Potom se na tapetu našao i Marko, kome se najviše zameraju dobri odnosi sa svima.

„Marko je počeo da mi upada u oči zbog te pričče da je sa svima mnogo dobar. On sve zna“, rekao je Lazar, a Nataša se u potpunosti složila sa njim uz komentar da je „svačiji prijatelj ničiji prijatelj“.

POSLEDNJE VESTI