Neverovatno: Ovaj mladi muzičar je isti Toše Proeski (VIDEO)

(foto: Screenshot)

Kada vidite ovog muzičara iz Novog Sada, prvo što će vam pasti na pamet jeste da neverovatno liči na Tošeta Proeskog. Andrej Dorić je poznat kao dvojnik legendarnog pevača, i to ne samo zbog fizičkog izgleda već i zbog njegovog glasa.

“U pubertetu su počeli da me upoređuju sa Tošetom, mnogi su mi govorili da izgledam kao on, što mi je uvek laskalo. Kad sam napunio 18 godina, sve su me češće upoređivali s njim na nastupima po klubovima, čak su me pitali i jesmo li u srodstvu”, rekao je Andrej za makedonski Fokus, dodajući da sa bendom želi da se probije na makedonsko tržište kako bi pevao pred sunarodnjacima svog idola.

Andrej i glasom i likom podseća na slavnog Tošeta (foto: Screenshot)

“Ugledajući se na njegov rad, humanost i harizmu, pronašao sam svoj put i profesionalno se posvetio muzici. Već sam snimio šest pesama i radim na novom materijalu koji ćemo uskoro promovisati”, rekao je 22-godišnji pevač i dodao: “Neki pričaju da pokušavam da zamenim Tošeta, ali to je nemoguće. Ja sam Andrej, a Toše je bio jedan jedini i za njega ne postoji zamena. Svako ima svoju sudbinu i svoju zvezdu vodilju”.

Kako ovaj mladi pevač izgleda i kako peva, pogledajte u sledećim klipovima:

Povezane vesti

Back to Top