Nicki Minaj poručuje: J*bite se mršave devojke! Ja sam mršava!

Nicki protiv ostatka sveta! (foto: Billboard)
Nicki protiv ostatka sveta! (foto: Billboard)

Spot Anaconda i dalje pokreće debate o tome da li je Nicki Minaj prešla granice dobrog ukusa, a jedna od najpopularnijih reperki današnjice ne mari mnogo za brojne negativne komentare.

Nasuprot tome, ona smatra da mnogi nisu shvatili njenu poentu, te da je preterala sa valjanim razlogom, a u pitanju je njen vid kritike društva i pogrešnih vrednosti koje se propagiraju.

“Danas se lepim smatraju samo mršave žene. Ova pesma je moj način da kažem: ‘Je*ite se mršave devojke!’. Ali, ne treba to doživeti kao mržnju jer je u pitanju ljubav. Pa, ja i sebe smatram mršavom devojkom…”, dala je pomalo zbunjujuću izjavu za Billboard ova pevačica čije su rep deonice obeležile hitove mnogih vodećih zvezda pop muzike.

“Oni koji kažu da sam preterala u ovom spotu želim da im poručim da ja ne želim da krijem svoje telo. I sve igračice sa velikim guzama oko mene, takođe, ne žele da se kriju. Crnkinje treba da se osećaju podjednako seksi, moćno i važno kao i belkinje i ne trebaju da se stide svojih oblina”, bila je izričita Minaj.

Osvrnula se i na svoju koleginicu Beyonce sa kojom je nedavno sarađivala na remiksu njenog hit-singla Flawless. Kao i svi koji su sarađivali sa ovom r’n’b divom i Nicki ima samo reči hvale.

“Njena radna etika ja takva da me uvek tera da shvatim da nemam prava da se bunim, ma koliko stvari postale teške. Žene poput nje su dokaz da gde ima volje ima i načina da se stvari ostvare”, podelila ono što je naučila od Beyonce ova reperka čiji je album The Pink Print jedan od najiščekivanijih albuma godine, a ugledaće svetlost dana sredinom decembra.

 

Total
0
Shares
8 comments
  1. Sram vas bilo! Žena je dala dug intervju od kojeg ste vi izdvojili jedan dio i izvrnuli ga! Kako ste vi napisali ispada da je stvarno rekla svim mršavim djevojkama da se jebu,a ona je ustvari rekla “jebi se” standardima po kojim su samo mršave tj. anoreksične djevojke koje se izgladnjuju lijepe a sve sa oblinama su debele. Pa stvarno neko i treba reći “jebite se” takvim standardima! Da je neki muškarac napravio spot za Anacondu isti takav kakav je a da su umjesto crnkinja sa oblinama koje igraju tu Victoria Secret Angels,niko ne bi ništa prigovarao nego bi to bio sjajan spot! Nicki je poručila da nisu samo mršave bjelkinje lijepe već i crnkinje sa oblinama! I to na stranu sad,ja sam pročitala cijeli intervju. Žena priča o svom novom albumu The PinkPrint,kako je toliko ličan da nije bila sigurna za neke pjesme da li uopšte da ih objavi jer njima otkriva tako mnogo o sebi,rekla je kako je uvodna pjesma jedna romantična priča,kako na albumu ima pjesama o slomljenom srcu i svađama u vezi ali i onih drugačijih,malo jačih. Ljudi,žena će sa albumom izbaciti 20-ominutni film koji priča ljubavnu priču uz muziku i spotove!!! Ali to niko ne spominje! Žena priča u intervjuu kako niko više nema hrabrosti za smjelije stvari jer se svi boje reakcija na Twitterui Instagramu. Priča kako žene u muzici ne treba da slijede standarde koji su već postavljeni nego da stvaraju svoje i kako misli da umjetnik nikad ne treba da misli da je uspjeo i to je to,nego da se uvijek takmiči sam sa sobom,da daje sve više i sve bolje. Zahvaljuje fanovima što su ostali uz nju iako 2 godine nije izbacila album i zato će PinkPrint imati dosta pjesama i biće važan album za hip-hop! Ali niko to ovdje nije ni spomenuo! Samo jedno izvrnuto pitanje! Nije uredu da zbog njene smjelosti da u svakoj pjesmi kaže nešto što niko drugi ne smije i zbog njenog samopouzdanja neko piše samo loše o njoj! Nije uredu! Napišite nešto pozitivno o ovoj uspješnoj ženi!!!

  2. Kako je ona iritantna osoba! Zene sa oblinama su uvijek bile u modi, a to sto modne agencije traze mrsavice, to je druga stvar. Pa svi se zgrozavaju na anoreksicne manekenke. Bar to radi normalan svijet. Ima jos mnogo toga negativnog da kazem o njoj ali necu da trosim svoje dragocijeno vrijeme na nju i njene besmislene izjave.

  3. @mrs. jeremic-Hvala punooooo,znam da me niko drugi ne podržava. Stvarno me nervira što su joj izvrnuli riječi i od jednog intervjua bogatog raznim temama uzeli jedno pitanje,pogrešno ga preveli i stavili u naslov ovog teksta da bi privukli čitaoce.

  4. “Everything we see that’s labeled as beautiful is very skinny. In the song I kind of say, ‘F— them skinny girls.’

    Eto šta je rekla. To i piše.

  5. Nije mi jasno…gledala sam pre mozda godinu dana onu emisiju istinite price o zvezdama kako vec, konkretno je ona bila u jednoj i njena zivotna prica…od toliko nevine jadne i bedne devojcice da sad odjednom postane ovakva? Da se snima u takvom izdanju, tangama i slicno..? wtf? good girl gone bad? el o el

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Glumac misli da je autističan

Next Article

Osnivač Facebooka: Bilo je bolno gledati film o meni!

Related Posts