Nicki Minaj poručuje: J*bite se mršave devojke! Ja sam mršava!

Nicki protiv ostatka sveta! (foto: Billboard)
Nicki protiv ostatka sveta! (foto: Billboard)

Spot Anaconda i dalje pokreće debate o tome da li je Nicki Minaj prešla granice dobrog ukusa, a jedna od najpopularnijih reperki današnjice ne mari mnogo za brojne negativne komentare.

Nasuprot tome, ona smatra da mnogi nisu shvatili njenu poentu, te da je preterala sa valjanim razlogom, a u pitanju je njen vid kritike društva i pogrešnih vrednosti koje se propagiraju.

“Danas se lepim smatraju samo mršave žene. Ova pesma je moj način da kažem: ‘Je*ite se mršave devojke!’. Ali, ne treba to doživeti kao mržnju jer je u pitanju ljubav. Pa, ja i sebe smatram mršavom devojkom…”, dala je pomalo zbunjujuću izjavu za Billboard ova pevačica čije su rep deonice obeležile hitove mnogih vodećih zvezda pop muzike.

“Oni koji kažu da sam preterala u ovom spotu želim da im poručim da ja ne želim da krijem svoje telo. I sve igračice sa velikim guzama oko mene, takođe, ne žele da se kriju. Crnkinje treba da se osećaju podjednako seksi, moćno i važno kao i belkinje i ne trebaju da se stide svojih oblina”, bila je izričita Minaj.

Osvrnula se i na svoju koleginicu Beyonce sa kojom je nedavno sarađivala na remiksu njenog hit-singla Flawless. Kao i svi koji su sarađivali sa ovom r’n’b divom i Nicki ima samo reči hvale.

“Njena radna etika ja takva da me uvek tera da shvatim da nemam prava da se bunim, ma koliko stvari postale teške. Žene poput nje su dokaz da gde ima volje ima i načina da se stvari ostvare”, podelila ono što je naučila od Beyonce ova reperka čiji je album The Pink Print jedan od najiščekivanijih albuma godine, a ugledaće svetlost dana sredinom decembra.

 

Povezane vesti