Nicki Minaj u epozodi “Tretirati muškarce kao pse”

Nicki Minaj svoje muškarce tretira kao pse

Nicki Minaj, ekscentrična pevačica, priprema se za svoju prvu ulogu na velikom platnu. Sudija američkog Idola kaže da je zadovoljna što su fanovi mogli da je vide u ovom muzičkom takmičenju, jer su upoznali njenu drugačiju stranu.

U intervjuu za Marie Claire pevačica je izjavila da je singl i da bi bila presrećna kada bi snimila još tri albuma. Tada bi bila poptpuno zadovoljna svojom karijerom i mogla bi da se posveti samo glumi.

Nicki je rekla da se ne bavi muzikom ili glumom bila bi sudija:”Obožavam pomisao na odlazak u sudnicu, gde su uglavnom muškarci i gde je posao odbraniti nekoga samo uz pomoć reči. To je na neki način vrlo glamurozno. Inspiriše i jako je hrabro.”.

Pevačica je kazala da jednog dana želi da bude mama i da se trudi da postane žena, koja će biti onakav roditelj kakvog svako dete zaslužuje. Pomenula je i muškarce, koji su neizostavni deo njenog života i posavetovala mlade devojke:”Nemojte da trčite ni za jednim muškarcem. Škola mora biti prioritet. Muškarci vole nezavisne žene. Ne treba da budete ku**a, ali sa vremena na vreme to je u redu. Oni su deca u srcu i žele da ih mazite i tretirate kao pse.”.

 D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top