Nicole Scherzinger ponovo sa Lewis Hamiltonom

Nicole i Lewis rešili su da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu
Nicole i Lewis rešili su da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu

Nicole Scherzinger pomirila se sa bivšim dečkom. Lewis Hamilton i ona su proveli vikend u njenoj vili na Beverli Hilsu, u nadi da će izgladiti sve nesuglasice.

Ranije ove godine, Nicole i Lewis su odlučili da stave tačku na njihovu dugogodišnju vezu. Razlozi raskida bili su navodni njeni i njegovi flertovi sa drugim ljudima i želja Nicole da vidi bračni prsten od Lewisa na svojoj ruci.

Magazin Mirror kaže da je par proveo pet dana zajedno, pričajući o njihovoj zajedničkoj budućnosti i davanju još jedne šanse. Najveći problem u njihovoj vezi trenutno predstavlja vreme, jer oboje imaju prepune rasporede i obaveza. Izvor blizak paru izjavio je: ”I Nicole i Lewis su imali malu pauzu u rasporedu i odlučili su da se nađu. Posle raskida on je bio očajan i predložio joj je da dođe kod nje. Oboje su zadovoljni viđanjem, jer je ovo bila poslednja prilika da imaju vremena da pričaju o budućnosti”.

Izvor je takođe naveo da će Nicole i Lewis najverovatnije imati slične probleme u vezi, kao do sada, ali da se nada da će ih ovaj put rešavati na drugačiji način.

D.J./Tracara.com
Foto: Alwayztherro.com

Povezane vesti

Back to Top