Prati nas

Extra

Niko je nije ni zvao: Maja Berović kaže da neće da sedi u Zvezdama Granda

Uprkos tome što nikada nije dobila poziv da se priključi žiriju emisije Zvezde Granda, jedna od najtraženijih pevačica u regionu Maja Berović rekla je da ne bi bila član najpopularnijeg muzičkog takmičenja u zemlji.

Pop zvezda, za koju se šuška da je u lošim odnosima sa Sašom Popovićem, otkrila je da ne bi nikada bila članica žirija.

“Ako bi me sada pozvao da budem deo žirija Zvezda Granda, ne bih pristala. Ne samo zato što je Jelena Karleuša u žiriju, već prosto ne bih jer nemam vremena. Mnogo nastupam i nemam vremena da sedim u žiriju,” ispričala je ona za Svet i otkrila da je sa direktorom Granda u okej odnosima.

“Nisam srela Sašu Popovića nakon svega, ali da ga sretnem, verovatno bih mu se javila. Nismo se Saša i ja nikada svađali, to što su nam se putevi razišli druga je stvar. On nije verovao u mene, ali mnogi nisu verovali, nije on bio jedini,”dodala je Maja,

Pevačica je otkrila i da ne smatra da je u svađi sa Jelenom Karleušom.

“Nisam nikad ni sa kim imala konflikt jer mi nikad niko nije rekao u lice šta misli o meni, niti mene zanima šta ko misli. Bitno mi je da ljudi koje cenim imaju lepo mišljenje o meni,” ponovila je Maja.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Pitalica

    24. 06. 2019. at 22:35

    A Tračara zna je li ko zvao Mayu ili nije. Uostalom žena je objasnila. Nema kad da sjedi u ZG jer ima preča posla a to je da puni hale po svim gradovima bivše Juge.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top