in

Nikola Rađen o skandalu sa drogom: Radoznalost me je skupo koštala!


nikolav-radjen 1
Nikola Rađen i pehari (Foto: Twitter)

Naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen je u epizodi Radoznalost, emislije Ekipa, otvoreno rekao zašto je probao kokain i savetovao je ostale da se uče na njegovim greškama.

„Kao klinac sam bio radoznao, probao sam sve žive sportove: od karatea, preko fudbala, folklora. Bio sam debeljuca, pa sam otišao na bazen, jer je počela da mi se krivi kičma. Izabrao sam vaterpolo u kojem sam evo već 20 godina uspešan vaterpolista. Igrao sam u mnogim državama, upoznao mnogo kvalitetnih ljudi, u mnogim metropolama živeo i to je ono što vrhunski sportista može da proživi“, počeo je svoju ispovest Nikola.

nikola radjen
Večiti optimista (Foto: Twitter)

Treba napomenuti da je Rađen odrastao na ozloglašenoj Deteliniri, u Novom Sadu. Tada je umesto ulice izabrao sport, ali da je u kasnijim godinama zbog radoznalosti ipak krenuo stranputicom.

„Neke stvari koje sam napravio u životu i za koje sam odgovoran su dovele do toga da danas nisam sa svojim saigračima. Jasno mogu da prenesem poruku da to što sam ja napravio, klinci i mladi sportisti ne treba da ponove, jer sam ja najbolji primer kako treba i kako ne treba. Ako su pravi prijatelji oko vas, oni mogu da vas spreče u tim stvarima, a oni koji nisu mogu bukvalno da vas uljuljkaju i da vas gurnu u, da tako kažem, krivične situacije“, savetovao je mlade Rađen i potom rekao da mu mnogo nedostaju saigrači i bazen. „Bukvalno sam sa njima odrastao i na neki način oni su moja druga porodica. Nije mi lako ali u ovom trenutku mogu samo da im pružim veliku podršku što i radim“, rekao je on.

ana-i-nikola-
Supruga mu je bila najveća podrška tokom teških dana (Foto: Twitter)

Bitno je da je muž Ane Kokić ostao optimista i misli da i dalje može izaći na pravi put. „Naravno da može. Iz svake greške se mogu izvući pouke. Ceo život sam pobeđivao u bitkama, ne vidim zašto sada ne bih pobedio“, na kraju je prokomentariosao Nikola.

loading...