Prati nas

Život

Nikola Rađen o skandalu sa drogom: Radoznalost me je skupo koštala!

nikolav-radjen 1

Nikola Rađen i pehari (Foto: Twitter)

Naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen je u epizodi Radoznalost, emislije Ekipa, otvoreno rekao zašto je probao kokain i savetovao je ostale da se uče na njegovim greškama.

“Kao klinac sam bio radoznao, probao sam sve žive sportove: od karatea, preko fudbala, folklora. Bio sam debeljuca, pa sam otišao na bazen, jer je počela da mi se krivi kičma. Izabrao sam vaterpolo u kojem sam evo već 20 godina uspešan vaterpolista. Igrao sam u mnogim državama, upoznao mnogo kvalitetnih ljudi, u mnogim metropolama živeo i to je ono što vrhunski sportista može da proživi”, počeo je svoju ispovest Nikola.

nikola radjen

Večiti optimista (Foto: Twitter)

Treba napomenuti da je Rađen odrastao na ozloglašenoj Deteliniri, u Novom Sadu. Tada je umesto ulice izabrao sport, ali da je u kasnijim godinama zbog radoznalosti ipak krenuo stranputicom.

“Neke stvari koje sam napravio u životu i za koje sam odgovoran su dovele do toga da danas nisam sa svojim saigračima. Jasno mogu da prenesem poruku da to što sam ja napravio, klinci i mladi sportisti ne treba da ponove, jer sam ja najbolji primer kako treba i kako ne treba. Ako su pravi prijatelji oko vas, oni mogu da vas spreče u tim stvarima, a oni koji nisu mogu bukvalno da vas uljuljkaju i da vas gurnu u, da tako kažem, krivične situacije”, savetovao je mlade Rađen i potom rekao da mu mnogo nedostaju saigrači i bazen. “Bukvalno sam sa njima odrastao i na neki način oni su moja druga porodica. Nije mi lako ali u ovom trenutku mogu samo da im pružim veliku podršku što i radim”, rekao je on.

ana-i-nikola-

Supruga mu je bila najveća podrška tokom teških dana (Foto: Twitter)

Bitno je da je muž Ane Kokić ostao optimista i misli da i dalje može izaći na pravi put. “Naravno da može. Iz svake greške se mogu izvući pouke. Ceo život sam pobeđivao u bitkama, ne vidim zašto sada ne bih pobedio”, na kraju je prokomentariosao Nikola.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Marko

  05. 03. 2016. at 12:46

  Balje da je gej(lepse mu stoji nego droga) nego sto se drogira.
  Mada, u kakvoj zemlji zivimo pre ce te prihvatiti da se drogiras nego kao gej osobu.

 2. aaa

  05. 03. 2016. at 13:31

  Meni je on još uvijek nekako drag i nadam se da će se izvući iz svega ovoga…

 3. Mali

  05. 03. 2016. at 13:55

  Kako bih mu ja dao da me poseduje uuuu

 4. Edgar

  05. 03. 2016. at 19:04

  Radoznalost je kad jednom probaš i kažeš ne. A kretenizam je kad si na drogama svaki dan.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top