Njena zadnjica ne dobija dovoljno pažnje!

kate upton

Kate Upton, američki model i starleta, poznata je po raskošnom dekoltetu. Ipak, postoje još neki delovi tela koje bi volela da promoviše!

Na nedavnom snimaju editorijala za magazin Sports Illustrated, Kate je otkrila kako je njen najdraži deo snimanja onaj kada joj fotkaju zadnjicu.

“Znate, moja guza ne dobija dovoljno pažnje pa mislim da će joj ovaj kadar doneti slavu koju zaslužuje”, našalila se 21-godišnja manekenka.

Kate-Upton-Bikini-20

Šta vi kažete – da li je bolji njen dekolte ili guza?

P.Ž./Tračara

Total
0
Shares
11 comments
  1. Ova žena nema ni struk ni zadnjicu. Neka se drži tih grudi, a i ne mora svaki dan da nam iskače iz frižidera, što se mene tiče.

  2. je… zenu koja nema struka…a ni zadnjice kako treba-ne znam ko je fura!??? ima samo dude koje za njenih 20ak godina nekako vec vise :/

  3. Pa i nema zadnjicu,ima samo grudi meni ništa drugo nema dobro na telu u u faci mi je prosek.

  4. Haha :D bas sam gledala film juce u kom ona glumi i dupe joj je nidje veze o.O al ima sisu (Y) hahah i sladka je djevojka ..

  5. Da bi se reklo da je neka zena zgodna, pre svega treba da ima STRUK, zatim noge i sve ostalo… A ova niti ima struk pre svega, niti neke nerealne cice, stavise obicne su i ne znam po cemu cuvene, nit’ ima glavu,’ nit’ noge. Ubacili je u ovaj film ‘Other woman’ i sad je centar sveta, Kad rodi dete, i one ce se oklembestiti ili ce posegnuti za nozem pa sifone napraviti, prema tome, pali mala … ahahah, ne mrzite me, samo sam realan.

  6. Kad te priroda obdari ogromnim grudima u 99 % slucajeva ce ti zakinuti na struku i zadnjici, ona je gradjena ne bas najsrecnije, ali opet se vracamo na glavu, 90 % zene je glava, a ona je prelepa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

'Volim kad mi muškarac kuva bez odeće!'

Next Article

Šta je to obula Severina?!

Related Posts