Ove poznate dame su upoređivali sa čuvenom Marilyn Monroe

(foto: The Seven Year Itch)
(foto: The Seven Year Itch)

Prošlo je 50 godina od tragične smrti Marilyn Monroe, ali ova zvezda još uvek nije pala u zaborav. Njen glamur su pokušale da kopiraju mnoge poznate dive, a da li su uspele, procenite sami.

1. Kate Upton (foto: WENN)

Još na samom početku karijere, mnogi su je upoređivali sa Marilyn, međutim, glumica ima drugačije mišljenje.

„Uvek sam smatrala da je Marilyn prelepa, predivno je što me spominju u istoj rečenici kao i nju. Ali mislim da je danas lako da se pokaže prava ličnost. Merilyn nije imala tu šansu. Pored toga, jasno je da je ona posedovala i onu mračnu stranu, a ja je nemam“, rekla je Kate za Vogue 2014. godine.

2. Lindsay Lohan (foto: New York)

Nakon što je ova problematična glumica napravila par odličnih fotografija inspirisanih Marilyn, mnogi su primetili sličnost između ikone holivudskog glamura i Lindsay. Jedna od njih je i Megan Fox.

„Ona je bila poput Lindsay. Glumica koja nije bila pouzdana, na koju nisi mogao da se osloniš. Imala je sav potencijal na svetu, a ona ga je protraćila. Ne planiram da pratim njene korake“, rekla je 2013. godine i time objasnila zašto je uklonila tetovažu koju je posvetila čuvenoj glumici.

3. Kim Kardashian
(foto: WeNN)
(foto: WeNN)

Mnoge zvezde su uporedile Kim sa Marilyn Monroe, uključujći i Riccarda Tiscia.

„Samo sam želeo momenat sa njom kako bih je razumeo, a onda sam se zaljubio. Ona je Monroe naše generacije. Mnogi misle da je priglupa, ali zapravo je jako pametna“, izjavio je Riccardo pre dve godine.

4. Scarlett Johansson
(foto: WENN)
(foto: WENN)

Nakon što ju je Harper’s Bazaar proglasio Našom modernom Marilyn, mnogi su se složili sa tom izjavom. Čak je i slavna glumica prokomentarisala sličnost.

„Mislim da je senzualna bilo koja punija koja nosi svečanu haljinu. Čak i kada sam imala 18, 19 godina bila sam punija. To mi je u porodici. Ljudi su to odjednom primetili, i odmah prokomentarisali: ‘Nova Marilyn’.“

5. Paris Hilton
(foto: WENN)
(foto: WENN)

Paris je sebe uporedila sa preminulom glumicom još pre deset godina.

„Smatram da svaka decenija ima svoju čuvenu plavušu. Kao što su Marilyn Monroe i princeza Diana. Trenutno sam ja ta ikona“, izjavila je Paris 2006. godine. Mnogi su joj se podsmevali zbog ovakvog razmišljanja, ali drugi su je i podržali. Jedna od njih je Sheena Joyce, rediteljka novog filma o Hiltonovoj.

„Paris Hilton je moderna Marilyn Monroe – prelepa, slavna, ali i neopravdano osuđivana od strane medija, neshvaćena“, rekla je rediteljka pre mesec dana.

6 Responses

  1. Ocekivala sam Angelinu, Megan, ne da lice ali da su tolike lepotice … ove nisu lepse od njih dve. I nemojte molim vas Kejt Apton i zenstvena gradja MM …

  2. Paris Hilton ulicarka. Kim ista sorta, s tm sto je ona tamnoputa, nidje veze. Bojler gradjena Aptonka, zalici zbog retro frizure. Lindzi nidje veze pegava i zgoljava, jedino Skarlet donekle zbog oblina, ali nije neka lepotica …… najvise je licila K. Agilera na nju iz perioda Back to Basics !

  3. Marylin je imala posebnu harizmu i lepotu. Mislim da ne postoji takva zena danas. Ona mozda nije bila najlepsa, nije bila najtalentovanija, ali jednostavno muskarci su ludili za njom, imala je to nesto. A opet tako nesrecna zena u isto vreme. Takodje, vecina glumica i javnih licnosti je operisala nesto, ili ima nesto vestacko na sebi, dok koliko znam Marylin je bila prirodna. Tako da, nema joj ravne, ko god pokusa da je kopira samo je losa kopija.

  4. … Marylin je operisala nos i bradu, plus imala korekciju zuba. Tačno, izdvojio ju je izgled i harizma, ali nije ništa posebnija od današnjih starleta, pa čak je u rangu sa njima.

  5. Skarlet ,uz dobru sminku i poneku korekciju pljunuta Merlinka mada jedna je bila Merlin sve se moze korigovati ali ono nesto sto je merlinka imala nijedna od ovih nema

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI