Search
Close this search box.

Ove poznate dame su upoređivali sa čuvenom Marilyn Monroe

(foto: The Seven Year Itch)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: The Seven Year Itch)

Prošlo je 50 godina od tragične smrti Marilyn Monroe, ali ova zvezda još uvek nije pala u zaborav. Njen glamur su pokušale da kopiraju mnoge poznate dive, a da li su uspele, procenite sami.

1. Kate Upton

(foto: WENN)

Još na samom početku karijere, mnogi su je upoređivali sa Marilyn, međutim, glumica ima drugačije mišljenje.

„Uvek sam smatrala da je Marilyn prelepa, predivno je što me spominju u istoj rečenici kao i nju. Ali mislim da je danas lako da se pokaže prava ličnost. Merilyn nije imala tu šansu. Pored toga, jasno je da je ona posedovala i onu mračnu stranu, a ja je nemam“, rekla je Kate za Vogue 2014. godine.

2. Lindsay Lohan

(foto: New York)

Nakon što je ova problematična glumica napravila par odličnih fotografija inspirisanih Marilyn, mnogi su primetili sličnost između ikone holivudskog glamura i Lindsay. Jedna od njih je i Megan Fox.

„Ona je bila poput Lindsay. Glumica koja nije bila pouzdana, na koju nisi mogao da se osloniš. Imala je sav potencijal na svetu, a ona ga je protraćila. Ne planiram da pratim njene korake“, rekla je 2013. godine i time objasnila zašto je uklonila tetovažu koju je posvetila čuvenoj glumici.

3. Kim Kardashian

(foto: WeNN)
(foto: WeNN)

Mnoge zvezde su uporedile Kim sa Marilyn Monroe, uključujći i Riccarda Tiscia.

„Samo sam želeo momenat sa njom kako bih je razumeo, a onda sam se zaljubio. Ona je Monroe naše generacije. Mnogi misle da je priglupa, ali zapravo je jako pametna“, izjavio je Riccardo pre dve godine.

4. Scarlett Johansson

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Nakon što ju je Harper’s Bazaar proglasio Našom modernom Marilyn, mnogi su se složili sa tom izjavom. Čak je i slavna glumica prokomentarisala sličnost.

„Mislim da je senzualna bilo koja punija koja nosi svečanu haljinu. Čak i kada sam imala 18, 19 godina bila sam punija. To mi je u porodici. Ljudi su to odjednom primetili, i odmah prokomentarisali: ‘Nova Marilyn’.“

5. Paris Hilton

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Paris je sebe uporedila sa preminulom glumicom još pre deset godina.

„Smatram da svaka decenija ima svoju čuvenu plavušu. Kao što su Marilyn Monroe i princeza Diana. Trenutno sam ja ta ikona“, izjavila je Paris 2006. godine. Mnogi su joj se podsmevali zbog ovakvog razmišljanja, ali drugi su je i podržali. Jedna od njih je Sheena Joyce, rediteljka novog filma o Hiltonovoj.

„Paris Hilton je moderna Marilyn Monroe – prelepa, slavna, ali i neopravdano osuđivana od strane medija, neshvaćena“, rekla je rediteljka pre mesec dana.

POSLEDNJE VESTI