Njeno vreme je prošlo, imamo nove izvođače: Diskografska kuća prekinula saradnju sa Lily Allen

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako je britanska pevačica Lily Allen pre 11 godina  doživela svoj big beak pesmom Smile, a nakon toga je veoma uspešno dominirala muzikom industrijom osvojivši neke od najpestižnijih nagrada uključujući i Grammy.

Međutim, njena poslednja dva albuma nisu uspela da opravdaju očekivanja njene izdavačke kuće i ona je prema navodima izvora  ostala bez ugovora. Kako su rekli, njen trenutak je prošao, a pojavila su se nova lica.

Pop industrija se promenila i njen trenutak je prošao. Poslednji albumi se nisu prodavali dobro, pesme se nisu pojavile na top listama i to je logičan sled događaja“ , izjavio je izvor diskografske kuće za The Sun.

Talas nezadovoljstva dolazi sa obe strane, pa je tako Lily prošle godine izjavila da je njena kuća potpuna propast.

https://www.instagram.com/p/B1bEW0wJRNh/

Posao moje izdavačke kuće je da promoviše i distribuiše moj materijal te da mi osigura nastupe na televiziji i radiju. Ništa od toga se nije dogodilo” , rekla je pevačica prošle godine nakon što je njena autobiografija My Thoughts Exactly ugledala svetlo dana, a u kojoj je progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je doživela od jednog zaposlenog u diskografskoj kući.

Lily se oglasila i nakon pisanja medija, pa je tako odbrusila najpopularnijem britanskom tabloidu napisavši da ne deli isto mišljenje sa njima.

The Sun ne sija iz moje guze, ali mislim da mi je album svakako dobar” , napisala je ona na Instagram.

POSLEDNJE VESTI