Nora Dominiko: Majka mi je bila narkomanka – jeziva ispovest učesnice Survivora

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kada se ne takmiče, članovi tima često razgovaraju jedni s drugima o svojim životima van emisije. Tako se Nora potpuno otvorila Filipu i u intimnom razgovoru ispričala traumatične događaje koji su obeležili njen život.

„Mama je bila narkomanka sa 13 ili 14 godina. Kada je upoznala mog tatu, prestala je to da radi. Dok je bila trudna, bila je čista. Kada sam imala tri godine roditelji su se rastali, jer je ona ponovo otišla u vode dilovanja droge“, počela je Nora.

To je bio samo početak tragičnih događaja koji su, priznaje, ostavili brojne ožiljke na njenom srcu.

Dok će jedni novi dan na ostrvu iskoristiti za razgovor, drugi će se pripremati za novo takmičenje. Pred kandidatima je sledeći izazov za nagradu, a Marina priželjkuje pismo koje bi je motivisalo da nastavi, dok se hrani najviše nada crveni tim, koji je do sada gubio na takmičenjima u hrani.

„Jedem se danima. Osećam da telo štedi i jede mišiće“, rekao je Luka nakon što su juče izgubili još jedno takmičenje u hrani. „Svaki lift mi je kao penzionerski, treba mi neko vreme da se stabilizujem“, dodaje Luka.

Na predstojećem poligonu, ekipe će morati da pokažu koliko su spretne, ali i koliko im je snažno pamćenje.

Uskoro ćemo saznati koja nagrada čeka pobednike i čuti šokantne situacije sa kojima je Nora morala da se suoči u svom mladom životu…

POSLEDNJE VESTI