in ,

Nova aplikacija Kylie Jenner dokazuje da je ona najpopularnija sestra Kardashian!


Sestre Kardashian su u ponedaljka najavile da će svaka pokrenuti svoju aplikaciju (foto: Instagram)
Sestre Kardashian su u ponedaljak najavile da će svaka pokrenuti svoju aplikaciju (foto: Instagram)

Za slučaj da ste se pitali koja od sestara Kardashian je najpopularnija, imamo odgovor za vas.

To je Kylie Jenner. Itunes je proglasio njen novi projekat, Zvaničnu aplikaciju Kylie Jenner, za najviše puta preuzetu besplatnu aplikaciju. Pet sestara Kardashian su u  ponedeljak najavile da će svaka od njih predstaviti svoju verziju aplikacije, i odmah se postavilo pitanje: čija će biti najviše puta preuzeta?

Osamnaestogodišnja Kylie ima ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama, pa podaci da je njena aplikacija najpopularnija nimalo ne iznenađuju, ali je to zaista veliki uspeh za tinejdžerku koja je već modni kreator i zaštitno lice mnogih brendova.

Tinejdžerka ima miliona pratilaca na društvenim mrežama koji su preuzeli besplatnu aplikaciju (foto: Instagram)
Tinejdžerka ima miliona pratilaca na društvenim mrežama koji su preuzeli besplatnu aplikaciju (foto: Instagram)

Ona zaista nije poput svojih vršnjaka, što je i njena sestra Khloe objasnila u nedavnom intervjjuu: „Kylie odlazi na poslovne sastanke i kupila je svoju prvu kuću, a privatnim avionom ide sa Karlom Lagerfeldom na sastanak“, rekla je ona i dodala: „To ne rade ni ljudi u tridesetim. Tako nešto je zaista retko“, izjavila je 31-ogodišnja Khloe o svojoj najmlađoj sestri.

Bilo da ste preuzeli aplikaciju ili ne, jedno je sigurno. Ovim svetom upravljaju Kardashijanke, a mi samo živimo u njemu.