Nova holivudska romansa: Jesse Williams i Minka Kelly otpočeli vezu

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Zvezda serije Uvod u anatomiju Jesse Williams i Minka Kelly se zabavljaju, potvrđeno je iz nekoliko izvora.
„Jesse je jako zatvoren po pitanju svega, pogotovo veza, ali se oseća slobodno pored Minke, koja ga podržava u svemu, a to je ono što mu je trenutno potrebno“ istakao je izvor.
Još u januaru Minka je postavila njihovu zajedničku fotografiju, međutim, u to vreme oni su još uvek bili samo prijatelji koji su radili zajedno.
Ipak, početkom ove nedelje, holivudski duo je izašao da pogleda film u Zapadnom Holivudu i, iako su ranije bili veoma pažljivi zbog medija, sada se osećaju prijatnije u javnosti. Jesse je u aprilu podneo zahtev za razvod od Aryn Drake-Lee, sa kojom je bio gotovo 5 godina u braku. Iako se glumac trudio da detalji o razvodu ostanu privatni, on je o ovom odnosu progovorio nedavno. „Bio sam u vezi 13 godina, 13 pravih godina, ne 5, ne 7, 13 godina, i odjednom svi pišu kako sam nekako bacio tih 13 godina. Najbolniji trenutci koje sam prošao u životu, sa osobom koju sam voleo svim srcem, da sam bacio tu osobu i moju porodicu u smeće zbog toga što je devojka sa kojom radim slatka“ Williams je rekao u videu izvođača Jay-Z-ja.

POSLEDNJE VESTI