in

Nova ljubav: Kendall Jenner i Lewis Hamilton u šetnji Njujorkom!


Nova romansa mlade manekenke i svetskog šampiona (foto: Rex)
Nova romansa mlade manekenke i svetskog šampiona (foto: Rex)

Posle raskida sa Nicole Scherzinger, povezivali su ga sa Rihannom i bivšom devojkom Maria Balotellija, Fanny Negueshom, ali izgleda da je vozač Formule 1, Lewis Hamilton, rešio da stavi tačku na nagađanja i javno prizna svoju vezu sa Kendall Jenner.

Par je viđen zajedno još u maju, kada su se našli u zajedničkom društvu posle Velike trke Monaka, a zatim i u Londonu mesec dana kasnije. Juče su fotografisani zajedno na ulicama Njujorka i izgledalo je kao da uživaju u šetnji.

Želeći da zavaraju trag, išli su odvojeno jedan od drugog (foto: Rex)
Želeći da zavaraju trag, išli su odvojeno jedan od drugog (foto: Rex)

Manekenka je naglasila svoju prirodnu lepotu sa minimalno šminke i opuštenom punđom, obučena u rolku boje senfa i uske, bele pantalone. Zanimljiv detalj su bile i naočare za vid u stilu Harry Pottera, dok je vozač delovao kao brat Bruno Marsa, sa fedora šeširom na glavi i kariranom košuljom, uz slične, okrugle, naočare za sunce. Izbegavajući paparace koji su ih pratili u stopu, pokušavali su da ne deluju kao par, pa je Lewis konstantno išao nekoliko koraka iza Kendall i razgovarao sa prijateljem.

https://instagram.com/p/z3UzNnL0xi/

I majka rijaliti zvezde i uspešnog modela, Kris Jenner, je nedavno izjavila da joj je veoma drago što se njena ćerka druži sa svetskim šampionom i da je po njenom mišljenju on dobar spoj sa Kendall i imao bi veliki uticaj na menekenkinu karijeru.

„Ona zaista želi da se Kendall zabavlja sa njim. Lewis i Kris su poslednjih meseci postali dobri prijatelji i ona misli da je on savršen dečko za njenu ćerku“, rekao je izvor blizak porodici Kardashian, a prenosi list The Sun. „Kendall je ranije volela loše momke poput Chris Browna i Justin Biebera, tako da 30-ogodišnji sportista može imati mnogo bolji uticaj na nju. Uživala je sa Lewisom u Monaku, a on je lično pozvao da mu se pridruži posle trke u provodu. Takva veza da vrhunskim asom može biti odličan potez i za njenu profesionalnu karijeru, koja je u definitivnom usponu“, završava na kraju izvor.

Videćemo da li je u pitanju samo marketinški potez, drugarstvo ili iskrena ljubav između dvadesetogodišnjeg modela i deset godina starijeg profesionalnog vozača.