Prati nas

Vesti

Nova romansa u Holivudu: John Cena viđen sa misterioznom brunetom!

Nakon burnog raskida, nastavio je dalje!

U stranim medijima se već dugo spekuliše o novoj vezi John Cene, a glumac je nedavno potvrdio ove glasine, nakon što je viđen u izlasku sa misterioznom, zgodnom brunetom.

Nakon skoro godinu dana od kako je raskinuo sa svojom dugogodišnjom devojkom Nikki Bellom, na internetu su se pojavile fotografije na kojima John Cenna šeta i večera sa misterioznom brunetom u Vankuveru.

Na fotografijama se njih dvoje mogu videti kako šetaju, a misteriozna devojka ga drži ispod ruke i pribija se uz njegovo telo.

Prema tvrdnjama izvora, njih dvoje su proveli gotovo četiri sata u šetnji i na večeri, nakon što je John završio sa snimanjem scena za novi film tog dana.

Fotografije su se pojavile samo par dana nakon što je njegova bivša devojka Nikki priznala da se sada zabavlja sa Artemom Chigvintsevom. Nikki je nedugo pre toga izjavila da bi je ubilo ukoliko bi videla Johna sa drugom devojkom, ali da je spremna da nastavi dalje.

Još mi treba puno vremena da se oporavim nakon raskida, ali sam spremna za novu sebe. Potrebno mi je to!” , priznala je ona svojevremeno.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. tema:"wanna be"

    31. 03. 2019. at 20:31

    Bruneta? Mozda ste mislili na “brineta”? Pero, Pero… :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top