in

Nova uloga u Britaniji za Branku Katić!

Jedna od retkih domaćih glumica koja je uspela da napravi inostranu karijeru je Branka Katić, koja već godinama igra u britanskim serijama i filmovima.

Ovoga puta, Branka je dobila ulogu porotnika u nastavku britanske serije Porota. Ova serija se uspešno emitovala  2002. godine, a kompletna radnja serije se odvija u sudnici. Glavni akteri upravo jesi – porotnici. Branka će glumiti Krystinu Bamford, usamljene žene koju suprug zapostavlja, a porota će joj uneti malo zabave u monoton život.

Prva sezona serije imala je 6 epizoda, u trajanju od 50 minuta a u glavnoj ulozi je bio Gerard Butler. Pogledajte trejler za seriju u kome se pojavljuje i naša glumica.

6 Comments

Leave a Reply
  1. Eto,i onda kad fufice kuzu kako mi svi mrzimo lepe i uspesne zene.E,nije tacno.Evo,Branka je i lepa i uspesna,i uvek cu nesto lepo napisati za nju.
    A za vas fufice,vase Anabele,Mie i Natase,i vase cuveno:ljubomorni ste na lepotu i uspeh(jak mi uspeh biti pevacica,pa jos njihove tezge pred 300 ljudi zvati koncertom),uvek cu imati ruznu rec,jer,vi ste peta liga,samo niste svesne..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nataša: Izmišljotina i budalaština je da sam sa Sašom!

Karleuša i Seka u istom klubu za doček i reprizu!