Džoni Dep i Branka Katić zajedno na filmskom platnu!

Jednog od mojih najdražih glumaca ikada, Džoni Depa, ponovo ćemo gledati na filmskom platnu posle dvogodišnje pauze od filma “Sweeney Todd”. Zgodni glumac ovih dana je u Americi i promoviše svoj novi film “Public Enemies” (“Državni neprijatelji”).

dzoni dep

Posle premijernog prikazivanja filma u Čikagu, stigao je na red i na Holivud, odnosno L.A. Kako je predivni Džoni počastio je crveni tepih i brojne fanove svojim prisustvom, pogledajte na slikama. MMmmmm…. :)

dzoni dep

A kako se predviđa ovaj film, koji se bavi životom gangstera Džonija Dilindžera tridesetih godina prošlog veka, koga timači Džoni Dep biće apsolutni hit. Džoni u ovoj ulozi izgleda neodoljivo, a pored njega u filmu ćemo gledati i Oskarovku Marion Kotijard, glumca Krisitjana Bejla i našu slatku glumiciu Branku Katić koja će glumiti jednu od mnogobrojnih ljubavnica ozloglašenog, ali neodoljivog gangstera. Pogledajte kako to izgleda u trejleru koji najavljuje ovo filmsko ostvarenje.

Ko prati rad gospodina Depa, obradovaće se još jednom novom ostvarenju sa njim u glavnoj ulozi. U pitanju je “Alisa u zemlji ćuda” genijalnog reditelja Tima Bartona, sa kojim Dep ima više decenijsku saradnju. U ovom filmu Dep će glumiti Ludog šeširdžiju! Hahaha, e to jedva čekam!

Povezane vesti

Back to Top