in

Novac ili sukobi: Zašto su Jovana i Srđan otišli sa Prve

Zaštitna lica jutarnjeg programa nećemo gledati neko vreme


Foto: Instagram

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević od danas više nisu zaštitna lica Prve televizije, a o razlozima njihovog odlaska domaći mediji nagađaju.

Njih je jutros zamenio Filip Čukanović, koji je emisiju vodio i tokom leta, a vlasnici televizije Prva su navodno zadovoljni njime i poželeli su da on vodi emisiju svakog petka, baš zbog toga što je rejting koji je imao bio iznad očekivanog.

To se, navodno, Jovani i Srđanu nije dopalo, te su rešili da Prvoj kažu – zbogom. No, neslaganja sa novim vlasnicima televizije počela su još prošle godine, tvrdi izvor Tracara.com.

Već mesecima se Jovana i Srđan smenjuju u voditeljskoj fotelji: dva dana nedeljno, emisiju je vodila Joksimović, dva dana Predojević, dok nas je voditeljki par pozdravljao zajedno – samo jednom nedeljno.

Iako je to pokrenulo glasine da između njih dvoje nešto nije u redu, kako saznajemo, ta informacija je netačna.

Jovana i Srđan, navodno, odbili su da zajedno vode program zbog toga što im je plata smanjena nakon što je televizija prodata, čime je prekršen njihov ugovor. Kako bi se došlo do kompromisa, pristali su da se smenjuju – ali za manju novčanu nadoknadu.

Šuška se i da je ekipa koja radi jutarnji program bila nezadovoljna odnosnom koji Jovana i Srđan imaju sa ostatkom ekipom, no u ovom trenutku to ne možemo da potvrdimo.

Gde će sada raditi Jovana i Srđan

Foto: Instagram

O tome gde će raditi najprepoznatljiviji televizijski par današnjice još uvek se ne zna. Dok neki pričaju da bi se idealno uklopili u programsku šemu Nove televizije, koja je pokupila „ostatak“ voditelja sa televizija sa nacionalnom frekvencijom, neki tvrde i da bi mogli da završe na televiziji K1, inače u vlasništvu Jovaninog supruga Željka Joksimovića.

Nezvanično se priča i da bi mogli da se vrate na RTS, ali svi za sada – mudro ćute.