Prati nas

Extra

Novi vernik: Brad Pitt iznenadno posetio nedeljnu službu Kanyea Westa

Da li je Brad Pitt još jedan od “vernika” koji će se prikloniti carstvu Kanyea Westa?

Pravo sa filmskog festivala u Veneciji, popularni glumac otputovao je u Kaliforniju, a prva destinacija bila mu je nedeljna služba koju svake nedelje drži slavni reper.

Ako je suditi po zabeleškama sa društvenih mreža, 55-godišnji glumac uživao je u ovom (ne)verskom okupljanju, a čak je stigao i da porazgovara sa umetnikom nakon službe.

West je, kao i uvek, bio odeven u jednostavnu belu majicu i nosio je velike naočari, dok je glumac iz filma Bilo jednom u Holivudu odlučio za majicu u kojoj je bio na festivalu u Veneciji i šešir po kome je sada već poznat.

Ipak, Pitt nije bio jedini superstar na ovonedeljnoj službi. Kao i uvek, tu su bile iKim Kardashian, Khloe Kardashian i Kendall Jenner.

Podstaknut nedeljnim okupljanjima, Kanye West najavio je da će narednog meseca objaviti album Jesus Is King, a kako je ranije otkrio, vajb albuma biće isti kao na ovim službama.

Kim Kardashian na instagramu je otkrila da će album biti objavljen 27. septembra, a neke od pesama zvaće se Garden, God Is, Sierra Canyon, Sweet Jesus i Water.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top