in

Novinari postali pevači!


Iako su se do sada bavili novinarstvom, Divna Milovanović i Srđan Drakula su se, kako sami kažu, iz čistog zezanja upustili u avanturu zvanu pevanje i izdali singl pod nazivom „Ljubav sa naslovne strane“.

Po priznanju mojih kolega njihova pesma nosi vrlo simboličan naslov, jer se godinama profesionalno bave estradom, pa su rešili i na ovaj način da se upuste u nju. Pesmu je napisao Goran iz Dream Team-a, a prateće vokale je otpevala Ivana Selakov.

Evo šta jedan od aktera Srđan (novinar Pinka i dopisnik Kurira, pokretač Dracula News-a, PR i event menadžer) kaže o ovome:

„Važno je da se dobro zezamo, ali i da skrenemo pažnju na stanje u medijima i u našem tzv. džet setu. Danas svako nakon par pojavljivanja na tv-u ili novinama postaje VIP. Koliko ja znam ta skraćenica označava u prevodu veoma važnu osobu, što se baš i ne može reći za mnoge. Pevanjem se bave i sebe nazivaju zvezdama neki koji po mom amaterskom mišljenju ne znaju da pevaju, ali to nije nama ni bitno, mnogi zaboravljaju da uz status zvezde ide i pridev vrhunski profesionalci, što se ne bi moglo reći za mnoge.“

Divna, inače novinar i voditelj emisije Gold produkcije kaže da ne veruje da će se ozbiljno posvetiti pevanju i dodaje:

„Da li ćemo nastaviti sa pevanjem iskreno ne verujemo mada nam je jako drago da se ljudima dopada naša pesma. U planu nam je i spot koji će biti krajnje originalan i avangardan, ali otom potom. Smatramo da je ovaj naš izlet u estradu samo dokaz sta sve možemo, a nastavljamo da se bavimo našom profesijom, tj. novinarstvom u kojoj smo se pronašli i smatramo da imamo tek mnogo toga da pokažemo.“