Obeležio raskid: Zayn Malik novu tetovažu posvetio bivšoj?!

Lotos cvet predstavlja novo rađanje posle mora problema (foto: GSI)
Raskid obeležio tetovažom (foto: GSI) Fanovi pevača Zayna Malika nedavno je šokirala vest da je on raskinuo sa verenicom Perrie Edwards, sa kojoj se verio u avgustu 2013. godine, dok je još bio član grupe One Direction. Nakon raskida i Zayn i Perrie su na svoj način obeležili raskid.
Američki paparaci uhvatili su Zayna dok je izlazio iz jedne diskoteke u Los Anđelesu, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste Malikova tetovaža na levoj ruci. Pevač je istetovirao lotosov cvet, koji u mnogim kulturama predstavlja čistoću i lepotu. Lotosov cvet predstavlja novo rađanje posle mora problema (foto: GSI) Lotosov cvet se rađa iz mutne vode i kako vreme prolazi postaje sve lepši, što je večita metafora za čovečanstvo koje se suočava sa teškim situacijama i nakon problema započinje novi život. Zayn i te kako ima šta da započne novo, a fanovi su ovu tetovažu povezali sa nedavnim raskidom, kao i sa odlaskom iz grupe One Direction. Tetovažu najavio putem društvene mreže (foto: Twitter) Sa druge strane, članica grupe Little Mix definitivno je rešila da nastavi svoj život i zaboravi na bivšeg verenika, a u prilog tome ide i to da je Perrie obrisala sve fotografije sa Zaynom sa Instagrama, a, takođe, ga je i otpratila sa ove društvene mreže i Twittera. Mnogi smatraju da je Perrie razbesnelo Zaynovo lajkovanje fotke Kylie Jenner (foto: screenshot) „Ona je slomljena, što je i razumljivo, ali trudi se da nastavi dalje, fokusira se na posao i ostane hrabra“, kaže izvor magazina The Sun. Perrie je podelila ovu fotografiju na Instagram samo nedelju dana pre raskida (foto: Instagram) Perrie je poslednju fotku sa Zaynom na Instagram postavila samo pre nedelju dana, i u opisu napisala „Volim svog čoveka“, ne sluteći da će bivši član grupe One Direction ubrzo raskinuti sa njom.
Zayn je nakon raskida u četvrtak slavio potpisan ugovor sa diskografskom kućom RCA (foto: GSI)
Zayn je nakon raskida u četvrtak slavio potpisan ugovor sa diskografskom kućom RCA (foto: GSI)
Takođe je i zanimljivo da je Perrie tokom gostovanja u emisiji na Radio Disney pohvalila novu pesmu grupe One Direction Drag Me Down, „Obožavam novu pesmu grupe One Direction. Neverovatna je“, rekla je bivša verenica Zayna Malika.
Perrie je istog dana posetila Radio Disney (foto: Instagram)
Perrie je istog dana posetila Radio Disney (foto: Instagram)
S obzirom na to da se Zayn i njegove bivše kolege nisu sporazumno rastali, pa je došlo i do teških reči i prepucavanja, ovo Perrieno hvaljenje nove pesme grupe One Direction može se shvatiti kao mala provokacija upućena bivšem vereniku.

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI