Obline su IN: Serena Williams i Amy Shcumer zvezde novog Pirellijevog kaledara

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Serena pozira u toplesu i pokazuje svoje zategnuto telo (foto: Annie Leibovitz/Pirelli)

Obline su definitivno IN, a to nam pokazuje i čuveni Pirelli kalendar za 2016. godinu.

A umesto mršavih mankenki i promovisanja nezdravog izgleda, oni su se ove godine odličili da pokažu kako izgledaju prave žene, sa svim manama, nesavršenostima i pa čak i celulitom. Nisu korišćeni nikakvi filteri i fotošop, pa je fotografkinja Annie Leibovitz prikazala pravu sliku žena danas. Tu su teniserka Serrena Williams, koja pozira u toplesu, kao i komičarka Amy Schumer, takođe bez odeće, koja samo u gaćicama i visokim štiklama ponosno pokazuje svoje telo.

Komičarka Amy Schumer u provokativnom izdanju ponosno pokazuje svoje obline (foto: Annie Leibovitz/Pirelli)

Ovaj jednostavniji pristup u odnosu na ranija seksi izdanja čuvenog kalendara, prikazuje prave žene onakve kakve zaista jesu. U tom tonu se i Shumerova zahvalila čuvenoj fotografkinji što je uspela da je dočara na takav način, napisavši na Twitteru: „Lepa, grozna, jaka, mršava, debela, lepa, ružna, odvratna, besprekorna. Žena“.

I čuvena muzičarka Patti Smith je zvezda novog Pirelliejevog kalendara (foto: Annie Leibovitz/Pirelli)

Amy i Serena su se našle među 13 odabranih žena koje su svojim profesionalnim, socijanim, kulturnim, sportskim i umetničim dostignućima zaslužile mesto u Pirellijevom kaledaru za 2016. godinu. Pored njih tu su i 68-godišnja rokerka Patti Smith i 82-godišnja Yoko Ono.

POSLEDNJE VESTI