Održana VB Vizija: Maja se naljutila!

Sinoć je na Košutnjaku održan četvrti Balkan Song Contest – finale nedeljenog zadatka ukućana kuće Velikog brata.

Podeljeni u četiri grupe, ukućani su izvodili svoje numere. Prvi su nastupili Maja Volk Dragutin Topić, koji su izveli pesmu Ace Lukasa Daleko si. Iako su pesmu čuli tek četiri dana ranije, ovaj dvojac odlično se snašao.

U drugoj grupi bili su Maja Nikolić Milić Vukašinović. Ovaj dvojac imao je zadatak da otpeva Zajdi, zajdi i pesmu Zbunjena grupe Negative. Pevala je -uglavnom Maja.

Ipak, čini se da je apsolutni vrhunac večeri bio kada su na scenu izašli Ava, Soraja, Željko Slavko i izveli Severinin hit Italiana. Masa je poludela, a ništa manje nisu bili srećni ni učesnici, koji su iskreno uživali u izvođenju.

Žarko, Vendi i Sindi imali su zadatak da izvedu Gangnam style. Iako su imali poteškoća sa pevanjem, uspeli su da izvrše zadatak do kraja, a najlakšu ulogu imala je bivša modelsica, sada dizajnerka garderobe, koja je sve vreme vrckala guzom.

Aneta Boban nastupili su kao poslednji par ove večeri. Njih dvoje izveli su pesmu Miljacka Ludak kao ja, uz zanimljiv scenski nastup.

Publika iz četiri zemlje glasala je sve vreme za svoje favorite, a novac od glasanja išao je u humanitarne svrhe, odnosno organizaciji koju je pobednička ekipa odredila.

Pored publike, svaka televizija koja prenosi Velikog brata, imala je stručni žiri, koji je svoje glasove delio.

Maja i Milić našli su se na poslednjem mestu sa 12 poena. Poen više imali su Maja Volk i Top. Aneta i Boban završili su na trećemmestu, dok su drugo mesto sa 27 poena dobili Vendi, Žarko i Sindi.

Na prvom mestu sa 30 glasova našla se pesma Italiana, Ava, Sindi, Slavko i Željko time su sebi obezbedili imunitet za ovu nedelju.

To što joj je publika ali i stručni žiri dodelio najmanje bodova nakon nastupa na sinoćnjem Balkan Song Contestu – VBViziji, razbesnelo je Maju Nikolić. Ona je kasnije nakon večeri tražila od Velikog brata da napusti kuću. Ona misli da svi rade protiv nje.

Podsetimo, Maja je bila besna i nakon Beosonga, tvrdeći da je takmičenje namešteno. Imajući u vidu da je VB Vizija izmišljeni festival, te da je sve bio deo zabavnog, nedeljnog zadatka, čudi što pevačica smatra da je i ovoga puta – oštećena. 

Ko je vama bio najbolji?

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top